Een geweldige ervaring, superstoer en ook nog eens kindveilig: kinderpaintball. 
Als er één activiteit is die kinderen heel erg gaaf vinden, dan is het kinderpaintball. En dat begrijpen we natuurlijk helemaal. Want ze mogen paintballmaskers op en camouflagepakken aan. Daardoor zien ze er stuk voor stuk heel sterk uit. Vervolgens ontvangen ze echte kinderpaintball-geweren.

Heel vet
Kinderen in hun kracht zetten. Het gevoel geven dat ze de hele wereld aankunnen. Dat voelt goed. Helemaal wanneer ze glunderen van plezier. Wat wij vaak horen is ‘heel vet’ als ze het terrein van Strandheem Adventures betreden. Hier en daar staan schansen, er zijn obstakels en bomen. Een compleet op paintball afgestemd speelterrein voor kinderen. Hier kunnen zij trots rondrennen en schieten met 100 paintballs per kind. Dat is genoeg voor 2 uur lang speelplezier! Wauw, actie!

Kinderpaintball vanaf 8 jaar.

  • Vanaf 8 kinderen, 15,- p.p. (arrangement 2 uren, 100 paintballs per kind)
  • Inclusief paintballmasker, camouflagepak en eigen speelveld
  • Met speciaal kinderpaintbal-pistool en een ervaren instructeur
  • Inclusief pauze met lekkere ranja en lekkere chips
  • Gratis toegang tot het prachtige recreatiepark

Arrangement met patat en snack: 19,50 p.p. (2,5 uur en keuze uit frikandel of kaassoufflé)

Kinderpaintball: veilig en met begeleiding  
Het avontuur gaat beginnen! De kinderen leven zich compleet uit op één van de paintballvelden. Ook voltooien ze verschillende opdrachten, net als bij de volwassenen. Er zijn wel twee cruciale verschillen. Ten eerste zijn de verfballetjes kleiner dan bij die oudjes. Ten tweede schieten de speciale kindergeweren zachter. Daarom mogen we deze activiteit gerust kindveilig en kindvriendelijk noemen. Het speelplezier staat immers voorop en dát is volop aanwezig, reken maar.

Idee kinderfeestje, geniaal en grappig   
Vanzelfsprekend behoort kinderpaintball tot de geniaalste en grappigste kinderfeestjes. Vandaar valt deze activiteit prima te omschrijven als het beste idee voor een vermakelijk kinderfeestje. Het groepsuitje voor kinderen kun je reserveren vanaf 8 kinderen. Ze spelen altijd samen (niet met kinderen van andere groepen) op hun eigen veld. Hoewel, samen… Ze nemen elkaar onder vuur! Gelukkig geeft een professionele instructeur heel goed uitleg aan de kinderen hoe alles werkt.

Bereikbaarheid.
Paintball en Outdoor Strandheem ligt centraal gelegen in Noord-Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Navigatieadres:
Parksterdwarsweg 1, Opende

Paintball , het leukste kinderfeestje!

Bij Strandheem vind je de leukste paintball uitjes! contact