Paintball Attack the fortress (Bestorm het fort)
In dit spel is er een aanvallende en een verdedigende partij. De verdedigende partij krijgt de macht over één fort.

Zij blijven in een cirkel van 20 meter rond het fort. De aanvallende partij sluipt vanaf diens fort naar de verdedigers.

Het doel van de aanvallers is het fort van de tegenstander te veroveren. Zij moeten echter eerst alle verdedigers uit het fort schieten voordat ze één been in het fort mogen zetten! Pas dan hebben ze gewonnen.

De verdedigende partij wint als alle aanvallers uitgeschakeld zijn. Lijkt simpel, maar blijkt toch moeilijker dan je denkt. 

Paintball Capture the flag
Als je van actie, avontuur en spanning houdt, dan is paintball echt een spel voor jou. Je moet niet terugdeinzen voor een potje tijgeren, verf in je haar of zweet op je rug.

Samenwerking, strategie en enthousiasme zijn de ingrediënten voor een spetterende dag! Spelend in overall en uitgerust met gezichtsbescherming en verfgeweer probeer je de tegenstanders te raken met verfballetjes.

Maar pas op!
Anderen liggen op de loer om ook jou uit te schakelen. De spanning is te snijden wanneer je het vijandelijke vlaggenfort benadert. Als je de vlag bemachtigd hebt breng je deze terug naar het eigen fort. Lukt dit alles zonder geraakt te worden door vijandelijk vuur…. Verf, dan heeft jouw team het spel gewonnen. Maar juich niet te vroeg want er zijn meerdere spelen op een dag.

Laat je nog meer verassen met spelvarianten zoals Stratego

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact