Onze jonge gasten krijgen net als de volwassenen allerlei verschillende opdrachten.
De kinderen spelen in twee groepjes tegen elkaar in twee verschillend ingerichte paintballvelden waar je je goed kunt verstoppen of juist snel weg kunt rennen, dat maakt het ontzettend spannend en blijft elk spel weer een sportieve uitdaging! De hiervoor gebruikte kinderpaintballpistolen zijn kindveilig getest. Deze kinderpaintballpistolen schieten minder hard dan die van de volwassenen en gebruiken een kleiner formaat Paintballetje.

Kinderpaintball voor de leeftijd vanaf 8 jaar
Het minimum aantal om te reserveren is 8 kinderen. De kinderen spelen dan samen en hebben altijd de begeleiding van een professionele buitensportinstructeur. Uiteraard voegen we de kinderen die kinderpaintball spelen niet samen met Paintball spelende volwassenen, en altijd met hun eigen groep en met instructeur .
Wat zit er verder bij kinderpaintball inbegrepen

  • 2 uur speeltijd
  • Kinderpaintballpistool
  • Paintballmasker
  • Camouflagepak
  • 50 paintballs per kind
  • Ranja en chips
  • Minimaal 8 personen
  • Extra paintballs 100 voor € 7,00
  • gratis toegang tot het recreatie park

Prijs € 15,- p/k

Veiligheid en begeleiding
Veiligheid staat bij Strandheem Adventures hoog in het vaandel. Daarom jullie na aankomst jullie persoonlijke instructeur/coach tot jullie beschikking. Hij zal jullie gedurende de vele spellen ondersteunen, en bij staan voor de eventuele vragen en hier een goed antwoord op geven. Verder zal jullie Instructeur ook enkele spelmethodes met jullie doorlopen en niet te vergeten het nodige uitleggen over de veiligheidsaspecten. Mochten er meerdere groepen, of grote aantallen deelnemers zich op het paintball gebied bevinden, dan zullen er meerdere bekwame instructeurs aanwezig zijn. Jullie spelen altijd met je eigen groep en op je eigen omheinde veld om een goed en veilig verloop van het spel te garanderen.

Bereikbaarheid.

Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact