Wie zijn er beter jongens of de meisjes?
De vraag die al tijden speelt en nog tijden zal blijven spelen… Wie zijn er nou beter, de jongens of toch echt de meisjes?

Verschillende spellen, het leukste uitje!
Twee ervaren entertainers zullen er alles aan doen om hun eigen geslacht te laten winnen. Er komen verschillende rondes komen aan bod, waaronder de ronde “Mannen of Vrouwen”, waar het antwoord simpel is: zijn het de mannen of zijn het de vrouwen? Dé ronde waar je er eindelijk achter komt wie er nou een hoger IQ hebben en wie er beter kunnen inparkeren. Ook de hilarische ronde met de Letterpakken en Op het Matje kunnen niet ontbreken.

Finale spel
Het draait uiteindelijk allemaal rond het grote finalespel. Wie speelt er zoveel mogelijk tegenstanders weg en wie blijft er uiteindelijk als laatste over? Kom er bij Strandheem achter wie in jouw vriendengroep, familie of van jouw collega’s beter zijn: de meisjes of de jongens!

Informatie over dit uitje:

  • € 17,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 289,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,00 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Bereikbaarheid.
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord-Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 naast Drachten, afslag Surhuisterveen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact