Wil je jullie groepsuitjes, feestavond of bedrijfsborrel houden in je eigen cafe, het kan bij ons met het concept "Je eigen café"bij Zalen/Café Bos.
Je leukste uitje vier je namelijk bij ons, ga voor een themafeest, uitje of gewoon een onbeperkte dranken arrangement, of het nu binnen of buiten is op het bijbehorende terras. Je  kunt het nu organiseren in je eigen café!

De ingredienten van een topfeest of uitje in je eigen Café:

Bedrijfsuitje
Met je bedrijf de vrijdag middag borrel vieren, dat kan tegenwoordig in je eigen cafe! Na het werk aankomen en genieten van een volledig verzorgd arrangement  met hapjes, drankjes en bediening. Boek er een leuke activiteit bij zoals de pubquiz of maak er een themauitje van met de grappigste dj/entertainers voor al onze uitjes staat het voorop dat je geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan je bedrijfsuitje.

Groepsuitje
Het leukste uitje organiseer je namelijk in je eigen café! Doordat wij een prachtig authentiek café hebben met een groot terras en een groot aanbod van verschillende arrangementen combineer je jullie uitje in je eigen café eenvoudig met een barbecue of tot een compleet verzorgd weekend. Ook is het mogelijk om je uitjes te combineren met de andere activiteiten bij café Bos. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij Paintball, Uitjes, Outdoor en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.
 

Heerlijk eten en drinken.
Naast de lekkerste drankjes zorgen we voor heerlijk eten, waarbij we gebruikmaken van de beste ingrediënten en producten uit de regio. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue, een populaire optie. Kom in actie en leg een datum vast voor je uitje in je eigen café. We zien je snel bij café Bos!

Informatie over dit uitje:

Vanaf:

  • € 17,00 per persoon (vanaf 25 personen) 
  • Tijdsduur: 3 uren
  • Onbeperkt drankjes 

Voor meer informatie over het uitje "je eigen café" neem contact met ons op.

Bereikbaarheid
Café Bos ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor je het weet bent je gearriveerd bij je eigen café.

Navigatieadres
Café Bos
Parkweg 5, Opende

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact