Introductiedag en Sportdag

Vanaf 20 personen

De Olympische spelen.

Het Olympisch vuur wordt ontstoken in het basis kamp, de vlaggen worden gehesen en de bel klinkt. Vanaf dit moment barst de strijd los om de eeuwige roem van de Olympische spelen van het Noorden.

Wie is de snelste, de sterkste, de meest behendige. Op een prachtige locatie naast het water bevinden zich 14, Hilarische, spannende, toegankelijke spelen waarop in teams de strijd met elkaar word aangegaan. De spellen hebben allemaal iets te maken met de Olympische Spelen of Spelen die we kennen uit de Noordelijke provincies.

De groep wordt opgedeeld in 2 teams, welke op hun beurt in kleine groepjes andere teams uitdagen op de verschillende onderdelen. Na iedere ronde worden de scores doorgegeven. De teams kunnen zelf kiezen welke spellen ze doen. Willen jullie iets meer structuur? Dan kan de entertainer zorgen voor een teamindeling en een doordraaischema, zo weet iedereen wanneer, op welk onderdeel en tegen wie ze spelen.

Mogelijke onderdelen: Speerwerpen, Boogschieten, De sloopkogel, Discuswerpen, Sumoworstelen, Slinger eiland, Blindvoetbal, Kogelstoten, Drankvat race, Turnen, Baksteen tillen, Schoonspringen, Wegwielrennen.

  • Tijdsduur 2 uren
  • Kosten € 14,75 p/p ( met een minumum van 20 personen of € 295,-)

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact