Hilarische en oergezellige spelshow voor iedereen.
Kerstborrel organiseren voor je collega’s? Daar hebben wij een geschikt uitje voor; Ik Hou Van Kerst! Leuke weetjes, grappige vragen en echte meezingers zijn onze ingrediënten.

Bekende en minder bekende Kersthits
Deze Ik Hou Van Kerstquiz begint gelijk gezellig, we starten met muziek raden. Weet jij precies wie welke Kersthit heeft gezongen? Of ken jij alleen de titel? Geen probleem er zit vast iemand in je team die stiekem alle bekende en minder bekende Kersthits probleemloos oprakelt. In Partycentrum Strandheem kunnen we er geen genoeg van krijgen.

Informatie over dit uitje:

  • € 14,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 238,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 7,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Kerstballen en de Noorpool
Ook voor je collega’s, vrienden of familie die minder van muziek houden is er genoeg vertier. Tijdens de volgende ronde van Ik Hou Van Kerst bijvoorbeeld. We gaan door met de algemene Kerstquiz. Welke kleur Kerstballen worden er het meest verkocht in Nederland en woont de Kerstman nou op de Noordpool of toch in Lapland (Zweden). Welk bekend merk heeft de Kerstman bedacht? Dit en meer tijdens de algemene Kerstquiz.

Top 10 lijstjes en Hoeveel?
Krijg je ook weleens een cadeau waar je niet om gevraagd hebt? Doorgeven maar! Welke tien (Kerst)cadeaus worden het vaakst doorgegeven is één van de hilarische vragen tijdens de ronde ‘Rijtjeshuis’. Na een korte pauze spelen we Ik Hou Van Kerst verder met de rondes ‘Verhalenbingo’ en ‘Hoeveel’?

Hoeveel lampjes en Kerstbom
Partycentrum Strandheem is de meest geschikte locatie voor Ik Hou Van Kerst. Dat deze locatie zich aan het water bevind, geeft dat toch net dat extra stukje gezelligheid om in de winter lekker binnen te zijn. En dat in een sfeervolle warme zaal. Combineer dit uitje met één van de heerlijke buffetten en je Kerstborrel is compleet. Meer ideeën? Kijk boven naar de arrangementen of neem gerust contact met ons op. Vrolijk Kerstfeest.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact