Spelshow met een (kaas)luchtje, humor en vrolijkheid.I
Ik hou van Holland is een vermakelijke spelshow en groepsactiviteit, gebaseerd op het populaire televisieprogramma dat al jaren te zien is. Zelf meedoen is natuurlijk nog leuker! Daarom is dit hét moment om de teamcaptains te kiezen uit jouw vriendengroep, familie of personeelsvereniging.

De strijd kan beginnen
Wanneer de teams gereed zijn en de enthousiasmemeter piekt, kan de strijd beginnen. Allerlei bekende spelrondes komen in een vlot en prettig tempo voorbij. De presentatie is in handen van een professionele en ervaren entertainer, die de gezellige sfeer een extra impuls geeft. Welke Hollandse Hits ken jij nog? Dit wordt een middag of avond vol humor en vrolijkheid. Met uiteindelijk de vraag: wie wint de strijd?

Hollandse spelrondes
Naast de Hollandse Hits staan er nog meer grappige titels op het programma, bijvoorbeeld het Oud-Hollandsch Spellen en de Top 10 Rijtjeshuizenronde. Een heuse klassieker is de Hoeveelronde. Hier ontdek je onder meer hoeveel frikandellen wij Hollanders per jaar eten. Ook worden de stembanden opgewarmd voor DeVolgendeTweeronde. Zingen, zingen en nog eens zingen om de punten binnen te slepen.

Uiterst gezellige groepsuitjes!
Partycentrum Strandheem bezorgt je een fijne dag en een uiterst gezellige tijd. Naast Ik hou van Holland zijn er tal van andere activiteiten die we kunnen verzorgen. Hierdoor ontstaat er een veelzijdig programma met een aantrekkelijke invulling. Ik hou van Holland maakt vaak onderdeel uit van een dergelijk programma, omdat dit groepsuitje bijzonder gewaardeerd wordt.

Koninklijke horeca
Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met je vrienden, familieleden of collega’s. We kijken er naar uit om jullie gezelschap gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.

Informatie over dit uitje:

  • € 14,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 238,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 7,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Bereikbaarheid.
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact