Ik hou van Holland, het populaire televisieprogramma dat al jaren op televisie te zien is. Zelf meedoen is natuurlijk nog leuker! Kies uit jouw vriendengroep, familie of collega’s de teamcaptains en de strijd kan beginnen!
Gepresenteerd door een ervaren entertainer komen tal van Hollandse Hits langs, die je zelf misschien al een tijdje bent vergeten. Naast het muziek raden zijn er genoeg andere rondes: het Oud-Hollandsch spellen (lees: zonder de door ons allemaal geliefde spellingscontrole), de top 10-rijtjeshuizen ronde en de ronde ‘Hoeveel?’, waarin je erachter komt hoeveel frikandellen wij Hollanders per jaar eten.
Warm je stembanden alvast op voor de ronde ‘Volgende Twee’! Dé gezellige ronde waar er gezongen wordt om punten binnen te slepen. Dus luister alvast alle vergeten Hollandse Hits en bereid je voor op een uiterst gezellige middag of avond bij Strandheem!

Tijd

Circa 2 uur

Kosten:

€ 11,75 p/p met een minimum van € 235,00

Kinderen >4 jr gratis. 5 t/m12 jr € 7,50 per kind.

Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met Eten en Drinken

 

 

Ik Hou Van Holland met DJ (themafeest)

Ik Hou Van Holland met DJ
Standaard drive-in-show bij groepen groter dan 50 personen!
Kaaskoppen, bollenvelden vol mooie tulpen, koeien in de wei waar de boer of boerin op kenmerkende klompen tussendoor wandelt. Iedereen kent ongetwijfeld dit beeld van Nederland! Maar hoe goed kent u ons koude kikkerlandje eigenlijk? Het woord kaas, klomp of tulp is nog gemakkelijk te spellen maar lukt u dit ook met de moeilijke woorden van Nederland?

En al die bekende artiesten die ons land kent, weet u die met een paar woorden te omschrijven aan uw teamgenoten?
Daag u collega’s, familie of vrienden uit om te bewijzen dat ù de meeste kennis bezit van Nederland.

Iedere zaterdagavond zitten er hele gezinnen aan de buis gekluisterd om naar dè spelshow van de avond te kijken. Niet onbelangrijk tijdens deze avond zijn de gezellige meezingers van onze Hollandse artiesten. Daarom verzorgen wij uw muziek deze avond met onze eigen dj! Hij voelt precies aan hoe we uw avond muzikaal tot een hoogtepunt kunnen brengen.

Uw gehele groep wordt in groepjes verdeeld om de strijd met elkaar aan te gaan. De entertainer zal u vragen stellen die u zo snel mogelijk gaat beantwoorden met behulp van een toeter of het oer-Hollandse krijtbord.

Bij deze Ik Hou Van Holland wordt standaard een decor geleverd door middel van een achtergrondscherm, versiering en een passend DJ meubel. Uiteraard zal ook het 'Rad van Fortuin' niet ontbreken.

Aantal deelnemers vanaf 40 personen, of minimum bedrag € 510,-
Tijdsduur  plm. 4 uur
Kosten € 12,75 per persoon incl. 6% btw