Ik hou van Holland avondvullend

Ik Hou Van Holland met DJ

Kaaskoppen, bollenvelden vol mooie tulpen, koeien in de wei waar de boer of boerin op kenmerkende klompen tussendoor wandelt. Iedereen kent ongetwijfeld dit beeld van Nederland! Maar hoe goed kent u ons koude kikkerlandje eigenlijk? Het woord kaas, klomp of tulp is nog gemakkelijk te spellen maar lukt u dit ook met de moeilijke woorden van Nederland?

En al die bekende artiesten die ons land kent, weet u die met een paar woorden te omschrijven aan uw teamgenoten?
Daag u collega’s, familie of vrienden uit om te bewijzen dat ù de meeste kennis bezit van Nederland.

Iedere zaterdagavond zitten er hele gezinnen aan de buis gekluisterd om naar dè spelshow van de avond te kijken. Niet onbelangrijk tijdens deze avond zijn de gezellige meezingers van onze Hollandse artiesten. Daarom verzorgen wij uw muziek deze avond met onze eigen dj! Hij voelt precies aan hoe we uw avond muzikaal tot een hoogtepunt kunnen brengen.

Uw gehele groep wordt in groepjes verdeeld om de strijd met elkaar aan te gaan. De entertainer zal u vragen stellen die u zo snel mogelijk gaat beantwoorden met behulp van een toeter of het oer-Hollandse krijtbord.

Bij deze Ik Hou Van Holland wordt standaard een decor geleverd door middel van een achtergrondscherm, versiering en een passend DJ meubel. Uiteraard zal ook het 'Rad van Fortuin' niet ontbreken.

  • Aantal deelnemers vanaf 42 personen, of minimum bedrag € 588,-
  • Tijdsduur  plm. 4 uur
  • Kosten € 14,00 per persoon 
  • Standaard drive-in-show bij groepen groter dan 50 personen!
  • Tijden en invulling aanpasbaar naar wens.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact