Of u nu uw koperen , zilveren of gouden bruiloft viert, u bent bij partycentrum Strandheem op het goede adres.
Wanneer u uw jubileum wilt vieren in één van onze prachtige zalen aan het strand, dan hoeft u daar echt niet helemaal voor naar de kust te gaan. Bij ons party & recreatiepark vindt u heerlijke zandstranden waar u, ook bij slecht weer, prachtige uitzichten over het water heeft. Wat eten en drinken betreft, bent u bij ons op de juiste plek. Mooie gerechten, hapjes en drankjes worden ook door ons verzorgd. Friesland, Groningen en Drenthe, alles ligt op een steenworp afstand. In het noorden tuw jubileum vieren aan het strand kom dan naar Strandheeem!
Dus wilt u dat uw (huwelijks)feest een grandioos succes zal worden?
Kom dan naar: Party en Recreatiecentrum Strandheem

Het complete plaatje
Met ons enorme landgoed is het mogelijk om te jubileumfeest te vieren aan het strand… Waar u zich ook bevindt op ons terrein, de natuur voert de boventoon. Als u bij Strandheem uw jubileum viert bent u verzekerd van een sfeervolle locatie én een onvergetelijke dag! Er zijn verschillende bruiloft en receptie arrangementen te boeken, maar ook een complete dag behoort tot de mogelijkheden. 

Unieke locatie.
Voor uw jubileum wilt u natuurlijk een unieke locatie. Kies voor de natuurschone omgeving van Strandheem. Vanuit deze locatie heeft u 180 graden uitzicht op het strand en een prachtig meer. In de omgeving is een schitterend groen natuurgebied waar eventueel gewandeld en gefotografeerd kan worden. Op de grote dag wordt u volledig ontzorgd met ons complete arrangementen. Zo creëert u een ontspannen tijd voor u en uw familie en vrienden, zodat u tijdens de dag zelf nergens om hoeft te denken.

Koninklijke horeca
Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes met je collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.

Bereikbaarheid.
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

"Prachtige locatie aan het strand en mooie bruiloft arrangementen"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact