Ontdek de jager in jezelf, groei uit tot schietfanaat met leuke en leerzame schietspellen.
Meld je met vrienden, collega’s of familie in de jagersvallei van Partycentrum Strandheem. Hier gaat het gebeuren. Jullie gaan samen Hunting Valley doen: werken met verschillende wapens. En ondanks die uitdaging kan iedereen deelnemen aan deze groepsactiviteit.

Spanning en sensatie op een toplocatie
Je vindt onze locatie op 20 minuten vanaf Heerenveen én op 20 minuten vanaf Groningen. Vanuit Leeuwarden ben je ongeveer een half uur onderweg. Een centrale plek dus, omgeven door een prachtig (zwem)park. Dit is de plek waar jullie pistolen en geweren ontvangen, waar jullie merken hoe krachtig je kunt schieten met een blaaspijp. Een vermakelijk groepsuitje met spanning en sensatie, dus schiet op!

Jagersrol voor mannen en vrouwen
Ontmoet de jager die in je schuilt. Traditioneel werd de jagersrol toegeschreven aan de man, die met zijn jagersinstinct op pad ging. Tegenwoordig leven we in een tijdperk van gelijkwaardigheid en bewijzen vrouwen net zo goed met wapens om te kunnen gaan. Of stiekem toch niet? Daag elkaar uit om het beste te presteren! Een leuke strijd tussen familieleden, medewerkers en vrienden. Tip: Hunting Valley is ook uitstekend geschikt als vrijgezellenfeest.

Diverse schietspellen
Hunting Valley bestaat onder meer uit pistoolschieten, geweerschieten en handboogschieten. Dat is zeker niet alles. Jullie gaan eveneens aan de slag met de blaaspijp (blaaspijpschieten) en jullie leren afstandsschieten met scoop. Een ander spannend schietspel is kruisboogschieten. Stuk voor stuk gave onderdelen.

Appel van elkaars hoofd afschieten
Ja, het is echt waar. Nadat er is geschoten met alle wapens, krijgen de durfallen onder ons de kans om een appel van elkaars hoofd te schieten. Uiteraard met veiligheidspijlen en maskers, maar dan nog: ga er eens staan... Niet iedereen staat er om te springen, gelukkig hoeft ook niet iedereen. Humor en plezier zijn in ieder geval gegarandeerd. Daarom: boek Hunting Valley bij Partycentrum Strandheem.

Informatie over dit Outdooruitje:

  • € 17,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 289,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,00 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden contact