Beleef de spectaculaire Highland Games in Noord Nederland.
De verrassende Highland Games zijn verschillende spelonderdelen die afstammen uit de 11e eeuw. Ook 1.000 jaar later zijn deze spellen nog steeds een groot succes in de vorm van een teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Highlandgames in traditionele kilts.
Dit groepsuitje is gebaseerd op de traditionele Schotse games van vroeger. Daarom gaan jullie (uiteraard) gekleed in een traditionele kilt. Een ideale outfit om de strijd aan te gaan met jullie tegenstanders. Een strijd die al decennia-, eeuwen- en millennialang wordt gevoerd. Het is een serieuze test met tegelijkertijd een grote knipoog en heel wat gezelligheid. Maak je klaar voor een retourtje Schotland en een grote portie spelhistorie.

De highlandgames spelonderdelen.
Schoofwerpen (Sheaf Toss), steenwerpen (Putting the Ball) en paalwerpen (Caber Toss) zijn zomaar wat voorbeelden van de spelonderdelen die voorbijkomen, evenals hamerslingeren (Throwing the Hammer), drankvatrollen (Roll the Barrel) en stenen tillen (Lifting Bricks). Andere onderdelen zijn kilthangen (Weight your Weight), paalvechten (Pole Wrestling) en touwtrekken (Tug of War). Stuk voor stuk grappige en geniale spellen.

Prachtige plek.
De locatie van deze activiteit spreekt tot de verbeelding. Het gaat om een prachtige plek aan het water bij Partycentrum Strandheem. Hier nemen jullie het als clans tegen elkaar op. Met dit decor zit de sfeer er goed in. Strandheem is gunstig gelegen in Noord-Nederland, met een uitstekende bereikbaarheid als gevolg. Zowel Heerenveen als Groningen ligt op 20 minuten rijden, Leeuwarden ligt op 30 minuten rijden.

Arrangementen en meer groepsuitjes
Partycentrum Strandheem biedt de Highland Games in verschillende arrangementen aan. Zo combineer je deze activiteit eenvoudig met een barbecue of een complete middag. Ook is het mogelijk om het uitje te combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook bij Uitjes of Outdoor op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Informatie over dit uitje:

  • € 17,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 289,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,00 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden contact