Themafeest Halloween Horror Night
Met het Themafeest Fright Night: Halloween Horror verzeker je jezelf van een angstaanjagend leuke feestavond. Iedereen is helemaal in de mood voor de spookachtige setting met een geestige themafeestbegeleider. Geen wonder, de dresscode is namelijk Halloween Horror. Zombies, skeletten en monsters verzamelen zich en jagen elkaar de stuipen op het lijf. Schrik niet, dit belooft een geweldige avond te worden.

Gladiatorengevecht tussen engste verschijningen
Feestenfacilitator Olivier Events pakt uit met themafeesten. Daar organiseren we ook passende activiteiten bij. Want een feest is nog leuker als de sfeer lekker losjes wordt. En daar dragen activiteiten in de praktijk altijd aan bij. Dus gaan we los met een heus (vrijwillig) gladiatorengevecht tussen de engste verschijningen in de zaal. Welk gedrocht neemt het op tegen welk misbaksel? We gaan het meemaken tijdens het themafeest Fright Night: Halloween Horror.

Meer informatie over dit Themafeest:

  • Tijdsduur Plm. 4 uur 
  • ​​​​​​Kosten € 714,00 per groep tot 42 personen.
  • Vanaf 42 personen berekenen wij € 17,00 per persoon

Themafeest Fright Night: Halloween Horror met grimeur en dj
Zo’n Halloween themafeest is op zichzelf al bijzonder vermakelijk. Maar wij zouden Olivier Events niet zijn als we niet iets extra’s bedacht hadden. Daarom hebben we naast een professionele dj ook een professionele grimeur ingeschakeld! Die grimeur brengt gruwelijk lelijke en bloederige wonden aan op bijvoorbeeld je arm of been. Door middel van speciale grimeurtechnieken lijkt het levensecht. Dat is vet.

Halloween themafeest met bibberspiraal
Terwijl elders in de zaal ons gladiatorengevecht gaande is, staat hier de uitdagende bibberspiraal. Een klassieker waarvan de moeilijkheidsgraad toeneemt, onder belangstelling van al die horrorfiguren rondom je. Breng de ring met handvat van het begin naar het einde. Dit onder immense druk. Het is tenslotte Fright Night: Halloween Horror. Hé dj, bouw de spanning nog maar wat verder op.

De leukste themafeesten organiseer je bij Strandheem! contact