De leukste Outdoor groepsuitjes vindt je hier, bij Outdoor Strandheem
Wij hebben de meest uiteenlopende activiteiten voor jullie groepsuitje in ons assortiment, combineer er maar op los!
Het meest geboekt is natuurlijk het paintball (echte aktie), gecombineerd met een voledig verzorgde BBQ en vrij drinken (gegarandeerd succes).
Wil je echte humor? kies dan bijvoorbeeld voor bubbelvoetbal! Bubbelvoetbal is simpelweg de definitie van HUMOR en dat zetten we niet voor niets in hoofdletters. Deze activiteit is namelijk supergrappig. Elke speler kruipt met het bovenlichaam in een enorme plastic bal. Vervolgens kan de wedstrijd beginnen en loopt iedereen elkaar omver. Kijk voor meer leuke activiteiten voor jullie groep ook eens bij onze "Outdoor" of "Uitjes"

Het leukste binnen groepsuitje vieren? Dan gaat je naar Partycentrum Strandheem!
De leukste groepsuitjes in binnen organiseert je namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette groepsuitje waarbij iedereen volop geniet. Voor al onze uitjes staat het voorop dat je geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan de dag en/of avond

De ingredienten van een groepsuitje, voor iedereen:

  • Voor alle groepsuitjes, het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s)

Paintball 
Ben je op zoek naar een spannend groepuitjes? Ga eens samen met je familie, collega's of vrienden paintball spelen. Deze super spannende teamsport geeft je de mogelijkheid om je strategische skills uit te breiden en je lef te vergroten. Daarbij is teamwork essentieel, je kunt dit dus ook goed doen als teambuild uitje met je collega's. Wij hebben verschillende spellen en velden om uit te kiezen. Paintball zorgt voor een goede fysieke en mentale uitdaging!

Arrangementen en meer activiteiten
Het leukste paintball uitje organiseer je namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen en een groot aanbod van verschillende arrangementen combineer je deze het paintball eenvoudig met een barbecue of tot een compleet verzorgd weekend. Ook is het mogelijk om het paintball te combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij Uitjes, Outdoor en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact