Paintball & Outdoor bij Strandheem Adventures
Paintballen te duur? Dat hoeft niet. Je kunt bij ons goedkoop Paintballen al vanaf € 20,00 incl 100 paintballen en de komplete uitrusting.

Wat kunt je verwachten?
Paintball is een actiesport, waarbij twee teams, uitgerust met een paintballgun, proberen elkanders vlag te veroveren. Op het speelveld zijn twee kampen met in ieder kamp een vlag. Doel van het spel is de vlag van de tegenstander te veroveren en terug te brengen naar de eigen vlagbasis. Terwijl je er voor zorgt dat je eigen vlag er ook nog staat. Je wint als team met twee vlaggen op je basis. Het is een spel van aanvallen en verdedigen tegelijk, een echte teamsport dus.
Tegenstanders die geraakt worden door een paintball, dienen zich naar het basiskamp te begeven. Daar kan de persoon in kwestie sterke verhalen uitwisselen en zich klaar maken voor de volgende game. Er worden tijdens het arrangement een aantal games gespeeld. Welk team uiteindelijk winnaar wordt, blijkt aan het einde.

Centraal in Noord-Nederland
Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein. Prima accommodaties en uitgekiende, op maat gesneden arrangementen. Zegt u het maar. Strandheem Adventures regelt het prettig, betaalbaar en professioneel.

HET LEUKSTE UITJE VOOR BEDRIJVEN, VOOR GROEPEN EN FAMILIEFEESTEN!

Paintball arrangementen nu in de aanbieding!
Strandheem bied verschillende arrangementen paintball aan. Zo combineer je deze activiteit eenvoudig met een barbecue of een complete middag. Ook is het mogelijk om het paintball te combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact