Paintball & Outdoor bij Strandheem Adventures

Paintballen te duur? Dat hoeft niet. Je kunt bij ons goedkoop Paintballen al vanaf € 22,50 incl 100 paintballen en de komplete uitrusting.

Wat kunt u verwachten?

Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein. 

Prima accommodaties en uitgekiende, op maat gesneden arrangementen. Zegt u het maar. Strandheem Adventures regelt het prettig, betaalbaar en professioneel.


Voldoende faciliteiten zoals onder meer gescheiden toiletten voor zowel dames en heren zijn bij ons normale gang van zaken. Uitstraling en verzorging staan bij ons dan ook hoog op onze lijst, zodat u waar krijgt voor u geld.

HET LEUKSTE UITJE VOOR BEDRIJVEN, VOOR GROEPEN EN FAMILIEFEESTEN!

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact