Heeft u iets te vieren? Dan gaat u naar Het Strandheem!
Recepties, verjaardagen, bruiloften, personeels, buurt, vereniging, of familiefeesten. Feesten voor jong & oud… in uw eigen sfeer. Strandheem organiseert het graag voor u.
Aan het strand, centraal gelegen op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe! 

De ingredienten van een Feest voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s).

Wij kunnen u meerdere zalen aanbieden met bijvoorbeeld een buiten-terras en welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen.
Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.
De bij ons gelegen waterplas is uiterst populair en het gehele zomer-seizoen is het dan ook gezellig druk op het recreatieterrein.

Uitjes
In onze uitjes vind u een selectie uit ons assortiment, heeft u andere wensen , wij maken het graag voor u op maat en zoals u dat van ons gewend bent, kwaliteit tegen de laagste prijs.

Dus voor een onvergetelijke dag, feest of evenement aan het trand in Friesland, zien wij u graag terug bij het Party en Recreatiecentrum Strandheem te Opende.
Wij heten u van harte welkom bij Partycentrum Strandheem

Koninklijke horeca
Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met je vrienden, familieleden of collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact