Familiedag in Groningen bij Strandheem - Een compleet verzorgde en betaalbare familiedag
De familiedag; het familiaire hoogtepunt van het jaar? Partycentrum Strandheem organiseert in een landelijke omgeving en aan het water, familie-uitjes waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. De relaxte en ongedwongen sfeer in combinatie met uitdagende activiteiten maken de familiedag tot een onvergetelijke dag. Keus te over uit leuke activiteiten  van actief tot nostalgie of een combinatie van activiteiten. Inclusief eten en drinken en gezellig samenzijn. De familiedag  is bedoeld voor groepen die veel "vrije tijd" binnen het programma willen overhouden. De ervaring leert namelijk dat er bij een familiedag veel tijd moet zijn om gezellig met elkaar te kletsen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van doe familiedagen, u kunt natuurlijk uw eigen programma maken en ook voor alleen eten en drinken (lees meer...) kiezen, en gebruik maken van ons recreatieterrein (lees meer...) en zalen

Voorbeeld keuzeprogramma sportieve familiedag:

14.00-14.30 uur Ontvangst op Strandheem met koffie en gebak.
14.30-17.30 uur Keuzeprogramma uit de volgende activiteiten:

17.30-18.00 uur Einde activiteit.
18.00-20.00 uur uitgebreide BBQ (lees meer...) & 3 consumpties p/p

Voorbeeld keuzeprogramma actieve familiedag:

14.30-15.00 uur Ontvangst op Strandheem met koffie en cake.
15.00-17.30 uur Keuzeprogramma uit de volgende activiteiten:

17.30-18.00 uur Einde activiteit.
18.00-20.00 uur Uitgebreide BBQ (lees meer...) & 3 consumpties p/p

Voorbeeld keuzeprogramma spelshow familiedag:

Ik hou van familie:
k hou van Holland is een vermakelijke spelshow en familieactiviteit, gebaseerd op het populaire televisieprogramma dat al jaren te zien is. Zelf meedoen is natuurlijk nog leuker! Daarom is dit hét moment om de teamcaptains te kiezen uit jouw familie

17.00-17.30 uur Ontvangst met koffie/consumptie.
17.30-19.00 uur koud/warm buffet & 2 consumpties
19.00-21.00 uur Keuzeprogramma uit de volgende activiteiten & 3 consumpties

  • Ik hou van holland (lees meer...
  • Jongens tegen de Meisjes
  • Alles mag vandaag!

24.00 uur Einde

Voorbeeld keuzeprogramma nostalgische familiedag:

14.00-14.30 uur Ontvangst op Strandheem met koffie en gebak.
14.30-17.30 uur Keuzeprogramma uit de volgende activiteiten:

17.30-18.00 uur Einde activiteit.
18.00-20.00 uur uitgebreide BBQ (lees meer...) & 3 consumpties p/p

Voorbeeld keuzeprogramma familieavond:

Dinnerquiz:
Verzamel je familieleden voor de interactieve Dinnerquiz van Partycentrum Strandheem. Dit leuke familieuitje is een aantrekkelijke combinatie van een activiteit en een etentje. Jullie gaan in teams de strijd met elkaar aan in een enerverende quizshow met verschillende rondes.

18.00-18-30 uur ontvangst met koffie/consumptie.
18.30-22.00 uur Dinnerquiz (lees meer...) & 4 consumpties.

Moorddinner:

De spanning in de familie neemt toe. Er is een moord gepleegd en het is aan jullie de taak om te onthullen wie de moordenaar is. Misschien ben jij het zelf wel, wie weet. Het belooft een onvergetelijk familiediner te worden:

18.00-18-30 uur ontvangst met koffie/consumptie.
18.30-22.00 uur Moordinner  (lees meer...) & 4 consumpties

Voorbeeld keuzeprogramma feestfamilieavond:

ápres ski familieavond:
Voor een leuk après ski-feest hoef je écht niet te wachten tot de wintersport! De gezelligste feesten worden in après ski-stijl gevierd en dit is dan ook een buitengewoon goed idee voor (bijvoorbeeld) een bedrijfsfeest. Hup, iedereen in de lederhosen of dirndls en bij binnenkomst een Tirolerhoedje.

Tropisch familie strandfeestje 
Heersen er buiten winterse sferen maar heeft u zin in wat warmers? Dan is het tropische strandfeestje een echte aanrader! Dit originele themafeest laat bij alle gasten de temperatuur stijgen. De zaal is versierd met palmbomen, leuke decoratieslingers en vlaggetjes, strandballen, eventueel een mini tikibar, bellenblaasmachine en iedereen krijgt natuurlijk een Hawaïkrans bij binnenkomst. Er is een tropische dj booth met een ervaren dj die de lekkerste zomerhits draait. Waag een poging bij de limbodanswedstrijd en win een strohoed! Dit feestje doet het ook goed bij een in de regen gelopen zomer.

  • Tijdsduur:  4 uren.
  • Prijzen:  € 510,00 per groep tot 40 personen. Vanaf 40 personen € 12,75 per persoon.exclusief eten en drinken
  • Deze familieactiviteit is alleen te boeken in combinatie met Eten en Drinken

Het complete plaatje
Met ons enorme landgoed is het mogelijk om jullie familiedag te vieren aan het strand… Waar je je zich ook bevindt op ons terrein, de natuur voert de boventoon. Geniet van de heerlijke gerechten en de lekkere drankjes. De catering van Strandheem ontzorgt je volledig, waardoorjullie heerlijk kunt genieten van deze bijzondere familiedag. Kortom bij Strandheem bent u verzekerd van een sfeervolle locatie én een onvergetelijke familiedag!

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact