Kameelrijden

Wat is er nu mooier om op de rug van een Kameel met jouw vrienden, vriendinnen, collega’s, familie samen een tour te maken.
Dit is bij ons mogelijk.

Of wilt u wandelen met een ezel door het bos. Wij verzorgen voor een u een complete picknick mand welke de ezel voor u draagt en wanneer u het er aan toe bent kan nuttigen. Het is een hele leuke ervaring en geeft rust.

Dit is allemaal mogelijk bij ons in het Trimunter bos. Wij stappen op bij Partycentrum Strandheem. Trimunt is een bos wat licht tussen Marum en Opende.

Groepsuitjes. 
Er zijn vele mogelijkheden betreft arrangementen met o.a. de Kamelen, vervoer per huifkar of paardentram, catering, Paintball, Boogschieten etc. etc

 

Ezelwandeling

Behalve vriendelijk en knuffelig, kan een ezel soms ook enorm lastig, koppig en eigenwijs zijn. Maar ... dat maakt een ezeltocht natuurlijk extra leuk!
Wilt u eens heerlijk onthaasten in de natuur en tegelijk een unieke ervaring opdoen door te wandelen met een bijzonder dier als de ezel? Dat kan!

Wij bieden een unieke wandeling samen met een van onze ezels door het mooie bosgebied vanTrimunt. 

Onze ezels laten u genieten van de natuur, hun liefdevolle karakter en onverwachte capriolen. Zij dragen uw picknick mee in draagzakken op hun rug. Ook voor kinderen zijn deze wandelingen erg leuk

Prijzen.

Ezelwandelingen op Trimunt
Wat zijn de kosten voor het huren van een ezel inclusief Pakzadel?

Halve dag met een ezel op stap ( 1 ezel per 4/6 personen) € 37,50
Een hele dag € 50,00
Meerdaagse tochten Prijs op aanvraag

Kameelrijden. 

Kameelrijden per persoon voor gedurende 1 uur bedraagt 40,00 euro.
Kameelrijden per persoon voor een ½ uur bedraagt  22,50 euro.

Voor deze tochten dient men minimaal 12 jaar te zijn met een goede vitaliteit.

Te boeken vanaf 8 personen te boeken in combinatie met Eten en Drinken.