Expeditie Robinson is vlotten bouwen tot boogschieten én de Grote Voorproef.
Het is tijd voor een gave expeditie bij Partycentrum Strandheem. Expeditie Robinson! Bij deze activiteit gaan jullie in teams verschillende uitdagingen aan. Hiermee kunnen benodigdheden worden verdiend die jullie kunnen helpen bij het maken van een vuur.

Grote Vuurproef
Het scoren van die benodigdheden is vrij cruciaal. Aan het einde van de expeditie komen alle teams bij elkaar voor de finale, de grote vuurproef. Hierbij zal blijken welk team het beste vuur maakt. Dan is het handig dat je voorzien bent van (bijvoorbeeld) stro, watjes en vuurstenen. Zorg dus dat jullie de uitdagingen vol vuur en passie aangaan, want alleen dán zijn jullie goed voorbereid op deze eindstrijd.

Blaaspijpschieten en elandjehoppen
Tijdens Expeditie Robinson strijden jullie met en tegen elkaar op onderdelen als Vlotbouwen & Varen, blaaspijpschieten en elandjehoppen. Andere onderdelen die voorbijkomen zijn brugbouwen, boogschieten en teamvlagmaken. De expeditie wordt compleet gemaakt met een kompas/GPS-tocht, de Evenwichtsproef en natuurlijk de Grote Vuurproef op het einde.

Teambuilding of groepsuitje
Partycentrum Strandheem past het programma aan op het doel en op de samenstelling van jullie groep. Daarmee is dit spannende uitje geschikt voor elke doelgroep (en voor alle leeftijden). Zie het als teambuilding, familiedag en hilarisch tijdvermaak. Alles is mogelijk. Graag horen we wat voor soort groep jullie zijn, zodat jullie expeditie een speciale editie wordt.

Soep of marshmallows
De grote vuurproef onthult wie de beste vuurmakers zijn. Het vuur van de winnaars wordt gebruikt voor het maken van soep of het roosteren van marshmallows. Een buitengewoon gezellige afsluiter van een vermakelijk spel met vrienden, familie of collega’s. Het kan ook een pauzemoment zijn voor de volgende activiteit. Je kunt dit uitje namelijk eenvoudig combineren met andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Laat die kans niet liggen en informeer naar de mogelijkheden.

Informatie over dit uitje:

  • € 17,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 289,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,00 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden contact