Evenementen terrein
Strandheem is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Goed bereikbaar, centraal in Noord-Nederland en direct aan de A7. In een prachtige bosrijke omgeving aan het meer Strandheem. Wij beschikken over een mooie evenemententerreinen met eindeloos veel mogelijkheden voor jouw evenement, maar ook over horeca en zalen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsuitje, studentenverenigingen,festivals, kamperen, sportdagen of beurzen zoals expo’s en congressen er is altijd één van onze terreinen geschikt voor jouw evenement. Voorts  beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Scholen
Party en recreatiecentrum Strandheem heeft alles in zich om ingezet te worden als locatie voor uw introductiekamp of sportdag van iedere school. We hebben al zeer veel scholen mogen ontvangen.

Sportdag/introductiedag
Ons recreatieterrein is ook zeer geschikt voor een scholen sportdagen of afsluiter van het schooljaar . Op het terrein zijn voet en volleybal velden aanwezig en ruimte voor andere spellen, deze zijn vrij te gebruiken voor uw sportdag,dit is ook te combineren met door ons verzorgde activiteit zoals paintball, uitjes of outdoor activiteiten.
Voor scholen en grote groepen hanteren wij kortingsprijzen informeer naar de mogelijkheden  

Schoolkamp
Naast het recreatieterrein ligt camping strandheem waar overnachting voor uw leerlingen en schoolleiding mogelijk is, er is een groot paviljoen voor ca. 220 personen om de “Bonte Avond” in te houden en, niet onbelangrijk, we hebben een groot aantal activiteiten in ons aanbod waar we grote groepen mee kunnen bedienen. Wil je een kamp van 1 dag of juist meerdere dagen….alles is mogelijk en in overleg zorgen we ervoor dat we een passend programma samenstellen, waarin niet alleen de leerlingen/studenten-groep maar ook de schoolleiding zich goed kan vinden.

Heeft u interesse in onze unieke events locatie? contact