Evenemententerrein:
Wij beschikken over 2 verschillende evenemententerreinen:

Het tententerrein is een vlak en gedeeltelijk van bestrating voorzien terrein, geheel gedraineerd en o.a. geschikt voor zeer grote evenementen zoals meetings, beursen en expo's. 50.000 m2 groot

Het recreatie evenemententerrein is gelegen aan het meer en is zeer geschikt voor o.a. feesten zoals studenten feesten en muziekfestivals. 60.000 m2 groot
Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende aanvullende diensten. Zoals parkeerbegeleiding, catering en tentverhuur. Maar ook tribunes, beveiliging, sanitair en nog veel meer! Wij ontzorgen je graag. En samen met jou zorgen we ervoor dat de bezoekers van jouw evenement er nog vaak aan terugdenken!.
Capaciteit van onze terreinen is tot 20.000 personen.

Maak je evenement compleet
We helpen je graag om je evenement te laten slagen, met onze acommodaties, zalen en cateringmogelijkheden. Wij hebben voor iedere doelgroep wat wils. De ideale basis voor sportevenementen, productpresentaties, festivals of bedrijfsfeest. Ons terrein is altijd perfect op maat in te delen voor diverse doeleinden en aan te kleden in elk door jou gewenste stijl of sfeer. Je kunt de evenemententerreinen per dag, per terrein van ons huren.  Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen in noord Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Heeft u interesse in onze unieke events locatie? contact