Eten en drinken bij Strandheem
Eten en drinken doen we elke dag. Ook tijdens uw verblijf bij ons verzorgen wij de catering, heerlijk verzorgd en passend bij uw arrangement.
Er zijn interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met uw vrienden, familieleden of collega’s. We kijken er naar uit om u en uw gasten te mogen ontvangen in één van onze zalen of terrassen.

Buffet of diner
Een heerlijk verzorgd diner, lunch of buffet na tijdens of voor uw feest. Bij alle vormen van catering houden wij rekening met uw wensen op het gebied van smaak, diëten, planning en uiteraard budget.

Barbecue binnen of buiten
Weer of géén weer, zomer of winter, de barbecue kan bij ons altijd aan. Van saté tot pulled pork wij hebben een groot aanbod van verschillende vleessoorten die door jullie zelf of onze kok op de barbecue worden bereid. Ons advies is als altijd: “Goed bereid kost even tijd”. Wij hebben keuze uit meerdere BBQ paketten of maken deze naar uw wensen.

Borrelen 
Partycentrum Strandheem is de gedroomde locatie voor elk uitje, dankzij de fraaie ligging bij het water en het centrale karakter van de locatie. Een bijkomend voordeel is de goed verzorgde catering. Of u nu kiest voor een outdoor activiteit met ontvangst van koffie, thee en cake, naborrellen na uw uitje of voor een themafeest met een compleet arrangement vrij drinken, alle opties en wensen zijn mogelijk.

Geschikt voor grote en kleine gezelschappen.
Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn bij ons van harte welkom om te genieten van een feestelijke maaltijd. Afhankelijk van de groepsgrootte, uitje en uw wensen kunnen de gerechten in verschillende zalen worden genuttigd.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Frieschepalen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd bij één van onze zalen of terrassen.

Navigatie adres:
Parkweg 5
9865 VN, Opende

Heeft u interesse in onze buffetten of wilt u meer informatie? contact