Toffe roadtrip met een elektrische chopper
Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem in het coulissenlandschap van het westerkwartier, de friese meren of de bossen van bakkeveen Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne bikergevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

E-Chopper
De E-Chopper straalt een al stoerheid uit. Allereerst vanwege de brede wielen. Ten tweede door de vormen en het lijnenspel. Al met al is het een dankbaar object voor foto’s/filmpjes op Instagram en TikTok. Het voertuig is ook gewild bij echte levensgenieters en liefhebbers van leuke en gezellige toerritten. Samengevat kan eigenlijk iedereen wel uit de voeten met zo’n opvallende en unieke verschijning.

E-Chopper huren bij Partycentrum Strandheem  
Loop de mogelijkheid om dit voertuig te ervaren niet mis. Huur op tijd een e-chopper bij Partycentrum Strandheem. We hebben er zin in om jullie op locatie te ontvangen. Tip je vrienden, familie of collega’s, want het plezier gaat beginnen.

Informatie over dit uitje:

  • Route 3 uren € 37,50 p/p
  • Hele dag € 59,50 p/p (max 60 kilometer)

Bijzonderheden:

E-chopper voor kleine en grote gezelschappen.
Huur onze E-chopper: een unieke activiteit, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met zn tweeën, gezellig met het gezin en stoer met collega’s, vrienden of familie. Voor de E-chopper tour door één van de drie noordelijke provincies is er al  plaats vanaf 2 tot 20 personen, voor grotere groepen op aanvraag.. Vanaf 8 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Surhuisterveen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

"de leukste E-Chopper tourritten boek je bij Strandheem"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact