Kom een E-chopper huren bij Partycentrum Strandheem  
Waan je voor even een échte biker! Met de stoere E-chopper van Spyderwheelz maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige coulissenlandschap van het Westerkwartier of toer door de bossen van Bakkeveen en ontdek nieuwe kronkelende sluiproutes. Wil je een langere route rond de prachtige friese meren?… Toer door de mooie omgeving door middel van een route die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten van de wind die door je haren raast tijdens het rijden met de E-chopper!

Twee uren of langer genieten op je E-chopper!
Wij nodigen je uit om gedurende een twee uur durende route plaats te nemen op onze stoere E-chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois van het westerkwartier of neem een route rond één van de friese meren.

Wil je langer genieten van de omgeving op je E-chopper, dan kan dat natuurlijk ook, ze zijn ook te huur voor een hele dag!

Informatie over dit uitje:

  • Route 2 uren € 25,00 p/p (35 kilometer)
  • Route 4/6 uren € 40,00 p/p (60 kilometer)

Bijzonderheden:

  • Minimum leeftijd 16 Jaar
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
  • Vooraf onderteken je het verhuurcontract

Borg:

  • Als je een E-chopper wilt huren, betaal je voorafgaand aan de huur een borg. Deze borg bestaat uit een bedrag van € 50,- per E-chopper, met een maximum bedrag van € 250,-..
  • De borg voor het e-chopper huren dient voorafgaande aan de activiteit contant en gelieve gepast te worden betaald. Uiteraard ontvangt u de borg direct retour wanneer u de materialen in dezelfde staat inlevert als waarin u deze eerder had ontvangen.

E-chopper voor kleine en grote gezelschappen.
Huur onze E-chopper: een unieke activiteit, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met zn tweeën, gezellig met het gezin en stoer met collega’s, vrienden of familie. Tijdens de E-chopper tour door één van de drie noordelijke provincies is er plaats van 2 tot 20 personen. Voor groepen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Arrangementen.
Beleef bij ons het ideale uitstapje door middel van één van de arrangementen die we aanbieden. Combineer bijvoorbeeld een stoere E-chopper tour met twee uur paintballen of waan je een in schotland in een kilt met onze highlandgames.
Of willen jullie nagenieten en gezellig eten en drinken, dan kan dat natuurlijk ook met een heerlijke BBQ of een uitgebreid buffet. 

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact