Kom een E-chopper huren bij Partycentrum Strandheem  
Waan je voor even een échte biker! Met de stoere E-chopper van Spyderwheelz maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige coulissenlandschap van het Westerkwartier of toer door de bossen van Bakkeveen en ontdek nieuwe kronkelende sluiproutes. Wil je een langere route rond de prachtige friese meren?… Toer door de mooie omgeving door middel van een route die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten van de wind die door je haren raast tijdens het rijden met de E-chopper!

Drie uren of langer genieten op je E-chopper!
Wij nodigen je uit om gedurende een drie uur durende route plaats te nemen op onze stoere E-chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois van het westerkwartier of neem een route rond één van de friese meren.
Wil je langer genieten van de omgeving op je E-chopper, dan kan dat natuurlijk ook, ze zijn ook te huur voor een hele dag!

Informatie over dit uitje:

  • Route 3 uren € 37,50 p/p
  • Hele dag € 59,50 p/p (max 60 kilometer)

Bijzonderheden:

Toffe roadtrip met een elektrische chopper
Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem. Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne bikergevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

E-Chopper
De E-Chopper straalt een al stoerheid uit. Allereerst vanwege de brede wielen. Ten tweede door de vormen en het lijnenspel. Al met al is het een dankbaar object voor foto’s/filmpjes op Instagram en TikTok. Het voertuig is ook gewild bij echte levensgenieters en liefhebbers van leuke en gezellige toerriten. Samengevat kan eigenlijk iedereen wel uit de voeten met zo’n opvallende en unieke verschijning.

E-Chopper huren bij Partycentrum Strandheem  
Loop de mogelijkheid om dit voertuig te ervaren niet mis. Huur op tijd een e-chopper met GPS-puzzeltocht bij Partycentrum Strandheem. We hebben er zin in om jullie op locatie te ontvangen. Tip je vrienden, familie of collega’s, want het plezier gaat beginnen.

E-chopper voor kleine en grote gezelschappen.
Huur onze E-chopper: een unieke activiteit, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met zn tweeën, gezellig met het gezin en stoer met collega’s, vrienden of familie. Voor de E-chopper tour door één van de drie noordelijke provincies is er al  plaats vanaf 2 tot 20 personen, voor grotere groepen op aanvraag.. Vanaf 8 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

"de leukste e-chopper tour van Groningen"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact