Vergeet de solex of fietstocht en huur nu een E-chopper deze zijn betrouwbaar, geruisloos en millieu vriendelijk. Waan je voor even een échte biker! Met de stoere E-chopper van Spyderwheelz maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen met kronkelende sluiproutes of wil je een langere route rond de Friese meren?… Toer door de mooie omgeving door middel van een route die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten van de wind die door je haren raast tijdens het rijden met de E-chopper!

Drie uren of langer genieten op je E-chopper!
Wij nodigen je uit om gedurende een twee uur durende route plaats te nemen op onze stoere E-chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois van de Bakkeveense bossen of neem een route rond één van de friese meren.
Wil je langer genieten van de omgeving op je E-chopper, dan kan dat natuurlijk ook, ze zijn ook te huur voor een hele dag!

Informatie over dit uitje:

  • Route 3 uren € 37,50
  • Hele dag € 59,50 p/p (max 60 kilometer)

Bijzonderheden:

E-chopper voor kleine en grote gezelschappen.
Huur onze E-chopper: een unieke activiteit, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met zn tweeën, gezellig met het gezin en stoer met collega’s, vrienden of familie. Voor een leuke activiteit vanaf uw camping de Waldsang of camping het Hout boekt u gemakkelijk  een E-chopper tour door één van de drie noordelijke provincies  er al  plaats vanaf 2 personen, Voor grotere groepen op aanvraag.. Vanaf 8 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.
Onze E-Choppers vind u al binnen 10 minuten vanaf uw camping.

"de leukste tourtocht op een e-chopper in Friesland"

 

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact