Ga op een gaaf voertuig langs mooie landschappen via een GPS-puzzeltocht.
Dankzij de gave E-Chopper voelt het alsof je een echte biker bent. Bovendien beleef je een mooie rondrit door de regio. Er zit een GPS-systeem op de elektrische chopper, zodat je de route zichtbaar hebt. Daarnaast kunnen jullie in teamverband vragen beantwoorden over de (prachtige) omgeving.

Puzzeltocht als extra plezierelement
Nu is een tocht op de E-Chopper sowieso al een belevenis. Maar het puzzelaspect geeft de activiteit extra glans. Deze bijkomende uitdaging telt als plezierelement vol vraagstellingen over wetenswaardigheden. Dus zit er ook nog een boeiend, educatief tintje aan de activiteit. Dit maakt het samengevat een topactiviteit in combinatie met het vrije, avontuurlijke en milieuvriendelijke karakter.

Toffe roadtrip met een elektrische chopper
Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem. Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne bikergevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

E-Chopper
De E-Chopper straalt een al stoerheid uit. Allereerst vanwege de brede wielen. Ten tweede door de vormen en het lijnenspel. Al met al is het een dankbaar object voor foto’s/filmpjes op Instagram en TikTok. Het voertuig is ook gewild bij echte levensgenieters en liefhebbers van leuke en gezellige toerriten. Samengevat kan eigenlijk iedereen wel uit de voeten met zo’n opvallende en unieke verschijning.

E-Chopper huren bij Partycentrum Strandheem  
Loop de mogelijkheid om dit voertuig te ervaren niet mis. Huur op tijd een e-chopper met GPS-puzzeltocht bij Partycentrum Strandheem. We hebben er zin in om jullie op locatie te ontvangen. Tip je vrienden, familie of collega’s, want het plezier gaat beginnen.

Informatie over dit outdooruitje:

  • € 47,75 per persoon (vanaf 2 personen)
  • Tijdsduur: circa 3 uren

Bijzonderheden:
Minimum leeftijd 16 Jaar
Je bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
Vooraf onderteken je het verhuurcontract

Borg:
Als je een E-chopper wilt huren, betaal je voorafgaand aan de huur een borg. Deze borg bestaat uit een bedrag van € 50,- per E-chopper, met een maximum bedrag van € 250,-..

De borg voor het e-chopper huren dient voorafgaande aan de activiteit contant en gelieve gepast te worden betaald. Uiteraard ontvangt u de borg direct retour wanneer u de materialen in dezelfde staat inlevert als waarin u deze eerder had ontvangen.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact