Vergeet de solex en huur nu een E-chopper deze zijn betrouwbaar, geruisloos en millieu vriendelijk. Waan je voor even een échte biker! Met de stoere E-chopper van Spyderwheelz maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige Friese bosrijke omgeving met kronkelende sluiproutes of wil je een langere route rond de Friese meren?… Toer door de mooie omgeving door middel van een route die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten van de wind die door je haren raast tijdens het rijden met de E-chopper!

Twee uren of langer genieten op je E-chopper!
Wij nodigen je uit om gedurende een twee uur durende route plaats te nemen op onze stoere E-chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois van de Friese bossen of neem een route rond één van de friese meren.
Wil je langer genieten van de omgeving op je E-chopper, dan kan dat natuurlijk ook, ze zijn ook te huur voor een hele dag!

Informatie over dit uitje:

  • Route 3 uren € 37,50
  • Hele dag € 59,50 p/p (max 60 kilometer)

Bijzonderheden:
Minimum leeftijd 16 Jaar
Je bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
Vooraf onderteken je het verhuurcontract

Borg:
Als je een E-chopper wilt huren, betaal je voorafgaand aan de huur een borg. Deze borg bestaat uit een bedrag van € 50,- per E-chopper, met een maximum bedrag van € 250,-..
De borg voor het e-chopper huren dient voorafgaande aan de activiteit contant en gelieve gepast te worden betaald. Uiteraard ontvangt u de borg direct retour wanneer u de materialen in dezelfde staat inlevert als waarin u deze eerder had ontvangen.

"het stoerste uitje op dit moment in Friesland de E-Chopper"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact