Huur een SURE E-Bike bij Strandheem!
Voel de wind door je haren gaan, snuif de geur van de heide en maak kennis met de prachtige omgeving van het Westerkwartier.

Strandheem biedt vanaf nu ook e-bikes te huur aan voor toerisme en groepen. Voor bedrijven zijn er diverse arrangementen mogelijk. Combineer een fietstocht bijvoorbeeld met een Outdooractiviteit of een gezellige BBQ.

 

Informatie over dit uitje:

  • Hele dag € 25,00

In combinatie met AR Citygame:

  • € 35,00

Combineer een  E-Bike rit met een spannende AR citygame.
Beleef je een mooie rondrit door de regio. Je krijgt een smartphone of tablet mee met hierop een citygame in thema. In teamverband speel je de opdrachten en beantwoord je de vragen.

La Casa De Dinero
Stap op de E-Bike en beroof de bank van Madrid. Jij bent nu onderdeel van El Professors bende. Dit is een escape room op wielen. De smartphone navigeert jullie naar boeiende plekken en ondertussen speel je verschillende opdrachten. Samen met El Professor bereid je de bankoverval voor maar zijn jullie wel het
beste team om mee te werken?

Undercover
Deze game is gebaseerd op de bekende Netflix-serie. Jullie vormen zelf een undercover operatie door de omgeving van Strandheem. Samen met een E-Bike rijden jullie naar de gemarkeerde punten. Eenmaal aangekomenbeantwoorden jullie vragen en spelen opdrachten. Het is doel is duidelijk:ontmasker Marco V. en onderschep zijn zending.

No Time To Die
De AR (Augmented Reality) Citygame ‘No Time To Die’ is een echte wereld gecombineerd met een virtuele wereld. Jij en de andere spelers zullen met de E-Bike navigeren door een aangrijpend verhaal terwijl jullie ondertussen lastige puzzels oplossen. Stap in de MI6 en ontrafel wat er met jullie vriend
Skripal is gebeurd.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact