DE interactieve Dinnerquiz waarbij al uw zintuigen op de proef worden gesteld. Tussen de speelrondes door wordt er een heerlijk 3 gangen buffet geserveerd.

In teams gaat u de strijd aan in op de verschillende rondes in deze enerverende quiz. De quiz bestaat uit een aantal vragen rondes met uiteenlopende thema’s, zoals sport, algemene kennis, film en TV, Wetenschap en natuurlijk Eten en Drinken. Daarnaast wordt uw team uitgedaagd met proef, ruik en doe opdrachten. Zo wordt uw team uitgedaagd verschillende biertjes te herkennen, geluidsfragmenten te raden, beelden te herkennen, voorwerpen ui t te beelden en nog veel meer.

De quiz wordt gepresenteerd door onze quizmaster, die de teams uitdaagt het tot het uiterste te gaan. Gegarandeerd competitie en hilariteit.

De quiz kan in overleg op maat worden gemaakt. Zo kunnen we in geval van een bedrijfsuitje aandacht besteden aan de branche, producten en diensten en actuele thema’s. In het geval van verenigingen, families en vriendengroepen kunnen we leuke weetjes en interessante en grappige info verwerken in de vragen. 

  • Kosten: Dinnerquiz incl 3 gangen warm buffet ( lees meer....)vanaf 25 personen € 35,50 p/p.
  • Tijdsduur: plm 3 uren

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact