Ook voor de dames hebben wij bij strandheem complete vrijgezellenuitjes,Al onze arrangementen zijn speciaal bedacht en ontwikkeld om van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken.  Bij Strandheem vind je diverse avontuurlijke mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest speciaal voor vrouwen. Laat de bruid op een sensationele manier afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan. Onze vrijgezellenfeesten zijn opgebouwd uit originele activiteiten waar iedereen aan kan meedoen.

Ready To Marry?!?

Dé activiteit voor vrijgezellenfeestjes!

Speciaal voor deze activiteit komt onze eigen entertainende ambtenaar van de burgerlijke stand die het arrangement ´Ready To Marry´ in goede banen zal leiden. Tijdens deze uitdagende activiteit krijgt de vrijgezel de hoofdrol. Door middel van humoristische en uitdagende activiteiten kan de vrijgezel nog één keer uit het dak gaan, voordat hij of zij uiteindelijk in het huwelijksbootje stapt.

Het hoofddoel van ´Ready to Marry´ is lachen en plezier hebben. Dit wordt bereikt met de verschillende rondes die we spelen. Zo beginnen we passief met de ronde ´Vertrouw Je Niet´ waarbij de ambtenaar van de burgerlijke stand verschillende vragen stelt die allemaal te maken hebben met het huwelijk en de verschillen tussen man en vrouw. De inmiddels getrouwde gasten kunnen hierbij tips geven aan de aanstaande bruid of bruidegom.

Vervolgens gaan we beginnen aan de actieve onderdelen waaronder ´Op Het Matje´ waarbij in tweetallen geprobeerd word samen verschillende onderdelen op het matje te leggen (één knie, twee handen en één rug enz.), we gaan 'Sumoworstelen' en we spelen het 'Letterpakkenspel' waarbij vier deelnemers een letterpak aan krijgen en hiermee zoveel mogelijk woorden moeten maken. We rusten tussendoor even uit met de muziekronde 'Duetje'..

Kosten € 10,50 pp met een minimum van €210,- per groep.
Tijdsduur ongeveer 2 uren

Voorbeeld arrangement "Ready to Marry Compleet"

16.00 uur ontvangst met koffie/gebak
16.30 uur spelprogramma Ready To Marry?
19.00 uur BBQ "Populair"
21.00 uur Einde 
5 uren vrij drinken

Totale kosten per persoon: € 47,50 pp vanaf 20 personen

Gooische Vrouwenfeest
 

Laat je SchorrieMorrie thuis en HopHop kom naar het leukste vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Stop je Chihuahua in het handtasje, start de motor van je roze Hummer en kom naar Strandheem voor een hilarisch uitje met je vriendinnen! Bij binnenkomst ligt de rode loper voor je klaar en word je hartelijk ontvangen met een glaasje Prosecco die in een mooie champagnetoren staat. Tijd om je te gaan gedragen als een echte dame uit het Gooi! We veranderen je naam in Cheryl, Willemijn of Anouk en het feest kan beginnen!

Wij hebben voor iedere dame een Gooische boa, Gooische pruik en een paar naaldhakken.
Samen met je vriendinnen speel je een gezellig potje hockey (maar dan wel op de Gooische manier), gaan we gezellig handtaswerpen en doen we een naaldhakkenrace. Eén van de bekendste eigenschappen van een Gooische vrouw is natuurlijk het roddelen. Dit en meer wordt beoefend bij de Gooische vrouwenquiz. Ook zoetigheid ontbreekt niet, u kunt namelijk genieten van een chocoladefontein tijdens de pauze mét toepasselijke muziek gedraaid door onze DJ.

Vanaf € 15,- pp met een minimum van € 300,-
Tijdsduur ongeveer 2 uren