Unieke cursuslocatie aan het strand.
Voor een prachtige curcuslocatie aan het strand bent u bij Strandheem op het goede adres, wij hebben verschillende zalen beschikbaar, geschikt voor 10 tot 100 personen. We verzorgen voor u de gehele dag naar uw eigen wensen. Onze zalen beschikken over een beamer, whiteboards en is er natuurlijk draadloos internet beschikbaar. Kortom u kunt de dag zo invullen als u zelf wilt, zodat u zorgeloos kunt doen waar u goed in bent.

Koninklijke horeca
Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes met je collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord-Nederland op de grens van Friesland,Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Een unieke locatie voor zakelijke besprekingen!150

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact