Corona update 31-5-2021

Partycentrum en uitjes.
Wij zijn ook binnen weer open vanaf 5 juni!!
Wij mogen vanaf 5 juni, u met uw collega,s vrienden en/of familie tot 50 gasten ook weer binnen ontvangen.Wij hebben verschillende zalen naar gelang uw groepsgrote,  deze zijn net als al onze uitjes aangepast op de regels van het RIVM. Heeft u net als ons zin in een leuk uitje, bruiloft of een ontspannen avond met heerlijk eten en drinken, wij staan voor u klaar!

Langzaam maar zeker komt er nu echt licht aan het einde van de tunnel. Stap 4 en 5 van de routekaart worden samengevoegd en waarschijnlijk op 30 juni ingevoerd. Hierover wordt in de komende weken meer bekend gemaakt. Hierbij worden mogelijk de aantallen personen per ruimte verder losgelaten.

Recreatie en Zwempark is open.
Naar het strand gaan is iets waar wij met zijn allen weer zin in hebben en gelukkig kan en mag het weer!! Wij zijn aangepast aan de RIVM regels met desinfectie punten, 1,5 mtr strepen en voldoende ruimte.Dus heeft u weer zin om naar het strand te gaan en heeft u geen verkoudheidsklachten, welkom wij staan weer voor u klaar.  

Paintball
YES!! Er mag en kan weer vollop gepaintbald worden!
Gelukkig er mag en kan gepaintbald worden, ook met grote groepen. Onze arrangementen met bv BBQ zijn ook weer te boeken. Al onze faciliteiten zijn dan ook klaar volgens de richtlijnen van het RIVM, zodat u weer veilig en zorgeloos kunt paintballen

Outdoor
Al onze outdoor uitjes zijn inmiddels aangepast, gecontroleerd en goed bevonden! ze voldoen hiermee aan de richtlijnen voor de buitensport. Alle activiteiten zijn voor groepen te verzorgen met eten en drinken. Kortom: heb jij weer zin in een sportief, grappig en gezellig outdoor uitje, kom dan naar outdoor Strandheem.

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen, of wilt u een uitje boeken?.
Bel dan gerust, wij staan u graag te woord. 
Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur op telnr 0594 658040 of per mail info@hetstrandheem.nl.
Team Strandheem

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact