Catering Drachten

Catering omgeving Drachten
Bedrijfscatering maar natuurlijk ook bij u thuis
Cateringservice Strandheem verzorgt (party)catering bij u thuis of op het werk voor groepen vanaf 20 personen. Een receptie in uw bedrijf, een gezellige barbecue bij u aan huis, een familiedag voor medewerkers met hun gezinsleden of de opening van uw nieuwe bedrijf.

Cateraar nodig? Wij verzorgen het graag voor u.
Rekening houdend met de gezelschapsgroote en de gewenste ambiance richten wij uw locatie in. Wij kunnen zorgen voor een geschikte partytent met meubilair, groenvoorziening en sfeervolle verlichting. Naast het leveren van hapjes, salades of buffetten is het ook mogelijk om de drankjes inclusief bediening door ons te laten verzorgen.
Indien u graag meer wilt weten over de mogelijkheden, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak om de locatie te bezichtigen. Tijdens dit gesprek adviseren wij u omtrent de mogelijkheden en werken dit gesprek vervolgens uit in een duidelijke en vrijblijvende offerte.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Surhuisterveen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact