Café/zalen Bos sinds 1974
Op de grens van Groningen en Friesland, grenzend aan natuurgebieden trimunt, jiltdijksheide en recreatiegebied Strandheem is sinds 1974 café/zaal Bos gehuisvest, in het voormalige treinstation(1920 spoorlijn groningen/drachten). Café/zaal Bos is een café met zaal en moderne faciliteiten, en wordt bezogd door jong en oud. De zalen zijn geschikt voor o.a. buurt en verenigingsfeesten maar ook voor bruiloften en vergaderingen.

Zalen
Bij Café Bos kunt u kiezen uit meerdere zalen met bijvoorbeeld een buiten-terras welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen. Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

Koninklijke horeca
Bij Café Bos zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes met je vrienden, familie of collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze locatie.

Arrangementen en meer activiteiten
Het leukste feest organiseert je namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen en een groot aanbod van verschillende arrangementen combineer je deze activiteit eenvoudig met een barbecue of tot een compleet verzorgd weekend. Ook is het mogelijk om het uitje te combineren met de andere activiteiten bij.Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij Uitjes, Outdoor en Paintball op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Borrelen of barbecueën
Café Bos is de gedroomde locatie voor groepsuitjes, dankzij de fraaie ligging, het grote aanbod in activiteiten en het centrale karakter van de locatie. Een bijkomend voordeel is het lekkere eten en drinken. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor één van onze koud/warm buffetten, een populaire optie. We zien jullie snel bij Café Bos

Adres:
Parkweg 5, 9865 VN, Opende
Tel: 0594658040
 

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact