U heeft al ja gezegd tegen uw partner, nu nog het officiële en feestelijke gedeelte. Trouwen is een bijzondere ‘once in a lifetime’ ervaring. Daarom wilt u dit zo goed mogelijk geregeld hebben. Strandheem is een unieke locatie die centraal gelegen ligt tussen de drie noordelijke provinciën. Daarbij hebben wij al ruim veertig jaar ervaring! Gaat u trouwen? Dan verzorgen wij alles tot in de puntjes: van de receptie tot het spetterende feest dat bij een huwelijksvoltrekking hoort!

Buiten trouwen
Wilt u in buiten trouwen, en niet heen en weer rijden voor de huwelijksvoltrekking, receptie en het feest? Bij Strandheem is het mogelijk om alles op één locatie te doen. Dat scheelt een hoop stress en organisatie. Als officieel erkende trouwlocatie weten wij bovendien hoe we u in de watten moeten leggen! Over ruimte en parkeergelegenheid hoeft u zich ook niet druk te maken. Met maar liefst 24 hectare grond en 700 parkeerplekken is er genoeg plek. Ontspannen trouwen in Groningen doe je bij Strandheem!

Geheel verzorgde arrangementen
Bij de perfecte romantische dag hoort natuurlijk een bijzondere locatie. Voor buiten trouwen  kunt u uitstekend terecht bij Strandheem!  Wij beschikken over een prachtige natuurlijke omgeving. Zo heeft u zowel binnen als buiten een ruim uitzicht over het strand en een idyllisch meer. Strandheem biedt u een bruiloft arrangement op maat, waardoor u compleet ontzorgd wordt en ontspannen kunt genieten van uw grote dag. Kom een kijkje nemen bij onze trouwlocatie en laat vrijblijvend een offerte opmaken. Buiten trouwen doet u bij Strandheem, met heerlijk eten en goede catering voor uw gezelschap.

 

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact