Een themafeest op klompen!
HØKEN! Dat is het woord wat zoiets als 'uit je bol gaan' en 'lol trappen' betekend voor boerenmannen. En dat wij weten wat HØKEN is, daar zult u achter komen tijdens het Boerenfeest Themparty. Wij maken van de zaal één grote boerenstal met een uitgebreid decor. De DJ draait gepaste muziek, er worden verschillende, vrijblijvende, activiteiten gespeeld, onder supervisie van onze eigen Boer Harms.

Boerderij entertainment
Het Boerenfeest bestaat uit een complete DJ-Booth, grote lichtshow, decordoek, nepkoeien, kalverhutjes en de tractor bij de ingang mag natuurlijk niet ontbreken. Onze eigen DJ/Entertainer draait hits van Normaal, Mooi Wark en Jannes. Maar uiteraard is er ook genoeg ruimte voor het aanvragen van uw eigen favoriete muziek. Ondertussen kunt u gebruik maken van een schietsalon, kunt u spijkerslaan, spelen we onder begeleiding de Kalverhutjes Race en doen we een wedstrijd Melk Drinken uit een bierpul.

Bully de stier
Toch is het themafeest nog niet compleet zonder onze eigen rodeostier 'Bully'. Iedereen mag een ritje maken op onze stier en kijken naar boeren en boerinnen die van Bully afvallen is gegarandeerd hilarisch! Het feest is natuurlijk helemaal compleet als iedereen in een overall en op klompen komt. Wij hebben alvast voor elke boer een boerenzakdoek.

Meer informatie over dit Themafeest:

  • Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
  • ​​​​​​Kosten € 588 per groep tot 42 personen.
  • Vanaf 42 personen berekenen wij € 14,00 per persoon

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact