Bedrijfsuitje in Friesland organiseren?
Strandheem heeft alles in huis voor het organiseren van uw bedrijsuitje inclusief eten & drinken, praten en teambuilding, feesten en doen onder 1 dak!
Dat is dan ook de reden dat ons terrein en zalen zich uitstekend lenen voor bedrijfsuitjes.
Enkele voorbeelden van bedrijfuitjes op maat zijn:

Unieke setting
Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s, helemaal als er een strand aanwezig is. In dit geval is het ook nog eens jullie privéstrand. Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier. Dat zit wel goed in deze unieke setting in het hart van Noord-Nederland. Lekker met je collega’s naar het Bedrijfsuitje. Een buitenkansje op een superorigineel bedrijfsfeest.

Uw wensen.
Vanaf de koffieontvangst tot en met de feestavond we verwerken alles wat wenselijk is in een programma en dat kneden we zo dat het past binnen de door uw gestelde voorwaarden. Een aantal van onze standaard arrangementen zijn heel geschikt voor afdelingen en bedrijven, maar voor grotere groepen kunnen we altijd een programma voor jullie op maat maken! Van 10 tot 1000 personen, we maken graag een programma dat bij uw organisatie past! 

Heerlijk eten en drinken op locatie in Friesland.
Naast de lekkerste drankjes zorgen we voor heerlijk eten, waarbij we gebruikmaken van de beste ingrediënten en producten uit de regio. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue, een populaire optie. Kom in actie en leg een datum vast voor dit stoere bedrijfsuitje. We zien jullie snel bij Partycentrum Strandheem!

Budget.
Doordat wij bij Strandheem veel verschillende activiteiten in huis hebben, kunnen wij ook voor ieder budget een uitje voor uw bedrijf op maat maken. Wilt u informatie over een voor uw bedrijf of afdelling op maat te maken uitje, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bereikbaarheid.
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

"de leukste bedrijfsuitjes van Friesland"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact