Bedrijfsuitje Drachten

Heeft u iets te vieren? Dan gaat u naar Het Strandheem!

Recepties, verjaardagen, bruiloften, personeels, buurt, vereniging, of familiefeesten. Feesten voor jong & oud…In en Outdoor in uw eigen sfeer. Strandheem organiseert het graag voor u.

Centraal gelegen op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe! 

De ingredienten van een Feest voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s).
  • Heerlijk eten en Drinken

Wij kunnen u meerdere zalen aanbieden met bijvoorbeeld een buiten-terras en welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen.
Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

De bij ons gelegen waterplas is uiterst populair en het gehele zomer-seizoen is het dan ook gezellig druk op het recreatieterrein.

Wij beschikken tevens over spannende speeltoestellen waardoor het in deze toch al gezinsvriendelijke omgeving voor iedereen een waar feest zal worden.

Uitjes

In onze uitjes vind u een selectie uit ons assortiment, heeft u andere wensen , wij maken het graag voor u op maat en zoals u dat van ons gewend bent, kwaliteit tegen de laagste prijs.

Dus voor een onvergetelijke dag, feest of evenement zien wij u graag terug bij het Party en Recreatiecentrum Strandheem te Opende.

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen direct naast Drachten, op de grens van Friesland,Groningen en Drenthe direct aan de A7. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact