Een eigen festival, bedrijfsfeest en personeelsuitje op het strand.
Het Bedrijfsfestival on the Beach van Partycentrum Strandheem barst van de gezelligheid. Dit personeelsuitje gaat gepaard met jullie eigen feeststrand, een festival aan het water bij een natuurrijk gebied. Sowieso een aanrader.

Unieke setting
Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s, helemaal als er een strand aanwezig is. In dit geval is het ook nog eens jullie privéstrand. Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier. Dat zit wel goed in deze unieke setting in het hart van Noord-Nederland. Lekker met je collega’s naar het Bedrijfsfestival on the Beach. Een buitenkansje op een superorigineel bedrijfsfeest.

Decor, eetkraampjes en vermaak
We voorzien jullie strand optioneel van vrolijke eetkrampjes, uitgebreide decors en gave spelattributen. Het is hartstikke leuk om het bedrijfsfestival aan een thema te verbinden. Voorbeelden zijn het Westernfestival, het Hippiefestival of ‘gewoon’ het Beach Festival. Er zijn meer mogelijkheden bespreekbaar. Met het zand onder de voeten en de beste entertainers wordt het een aangename en humorrijke ervaring voor iedereen.

Informatie over dit uitje:

  • Vanaf 20 personen
  • Kosten: Op aanvraag
  • Tijdsduur: Op maat

Activiteitenstrand met professionele organisatie
Uiteraard dopen we de naam van het strand tijdelijk om in jullie bedrijfsnaam, maar normaal gesproken heet dit deel ‘Olivier Beach’, vernoemd naar de exclusieve strandentertainers van Partycentrum Strandheem. Olivier Events is ons professionele uitjesbedrijf dat het Bedrijfsfestival on the Beach als geen ander weet neer te zetten. Het festival in deze kwaliteitsvorm is alleen maar te boeken bij Partycentrum Strandheem.

Heerlijk eten en drinken op locatie
Partycentrum Strandheem is onder andere verantwoordelijk voor het eten en drinken op locatie. Naast de lekkerste drankjes zorgen we voor heerlijk eten, waarbij we gebruikmaken van de beste ingrediënten en producten uit de regio. Zo proeft alles nog beter. Kom in actie en leg een datum vast voor dit stoere bedrijfsuitje. Goed om te weten: wij waarborgen bij dit festival altijd (in elke situatie) de anderhalve meter afstand, wanneer dit overheidshalve verplicht is of als het jullie eigen wens is

Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden contact