Unieke combinatie van boogschieten en paintball, met dezelfde spanning en intensiteit.
Dit ronduit populaire groepsuitje combineert twee geliefde spellen. Boogschieten en paintball komen samen in Archery Tag bij Partycentrum Strandheem. Bij een fraaie locatie nemen jullie elkaar onder vuur met pijl en boog. Op wie richt jij je pijlen? Vuur!

Spectaculair speelveld
Jullie worden allemaal uitgerust met pijl en boog, waarbij de pijlen zijn uitgerust met een speciale foampunt. Ook zijn jullie voorzien van maskers. Zo blijft iedereen heel en beleven jullie allemaal veel plezier met een intense strijd op een spectaculair speelveld vol obstakels. Verschuil je of kom tevoorschijn. In deze arena zijn er meerdere doelen: het afschieten van het andere team én de targets.

Samenwerking en superhelden
Het afschieten van de extra doelen levert punten op. Jullie zullen samenwerken om dat voor elkaar te krijgen. Archery Tag is namelijk niet voor niets een echte teamstrijd. Een gevecht met pijl en boog waarin tegelijkertijd de ware helden opstaan. Wie is de nieuwe Oliver Queen (Arrow)? Wie treedt in de voetsporen van ‘Mockingjay’ Katniss Everdeen (The Hunger Games) of Hawkeye (The Avengers)? Dit spel onthult alles.

Gave en veilige groepsactiviteit
Voordat eventueel heldendom aan de orde komt, is het wel handig om te weten hoe het spel werkt. En nog belangrijker: hoe je omgaat met de pijl en boog. Daarom starten we deze gave groepsactiviteit met een korte instructie. We gaan onder meer oefenen op targets. Dankzij deze voorbereiding worden jullie in vlot tempo klaargestoomd voor het slagveld. Daar is de veiligheid gewaarborgd, door de pijlen met doppen en de maskers die jullie dragen.

Archery Tag combineren met BBQ
Partycentrum Strandheem biedt dit uitje aan in verschillende combinaties en programma’s. Een voorbeeld is Archery Tag Compleet. De naam zegt het al: een compleet verzorgde middag. We ontvangen jullie met koffie en thee, daarna begint de activiteit. Tussendoor is er een pauze met consumptie. Vervolgens gaan we weer verder met Archery Tag. De heerlijke afsluiting wordt ingevuld met een barbecue en meerder consumpties. Eet smakelijk.

Informatie over dit Outdooruitje:

  • € 17,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 289,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten

Bereikbaarheid
Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein.

Navigatie adres outdoor terrein:
Parksterdwarsweg 1, Opende

Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden contact