Undercover – AR Citygame
Pak je kans en infiltreer als undercoveragent. Undercover is een citygame met Augmented Reality. Gewapend met een tablet en een koffer vol met gadgets ga je Marco V. achterna, op zoek naar de volgende drugszending. Tijdens Undercover – AR Citygame infiltreer je in een groot drugsnetwerk. Speel dit spel in een binnenstad naar keuze. Je krijgt er gegarandeerd een unieke ervaring voor terug. Deze citygame zit vol met Augmented Reality, in het Nederlands ook wel Aangevulde Realiteit genoemd. Jij en je team gaan op zoek naar de locatie van de volgende drugszending.

Marco V.
Marco V. is het hoofpersonage van Undercover – AR Citygame. Deze bekende crimineel heeft ons land overspoeld met drugs en agressie. Er zijn al meerdere liquidaties gelinkt aan Marco V. Concurrenten zijn hun leven niet zeker, net als medewerkers die een klus niet goed klaren of agenten die zich voordoen als mede-crimineel. Je krijgt een koffer vol met gadgets mee en een tablet waar de route op aangegeven word. Wanneer je op één van de aangegeven plekken aankomt verschijnt er op je beeld een pop-up met een opdracht. Er is altijd een mogelijkheid hints te vragen aan een mede-infiltrant.

Informatie over dit uitje:
19,- per persoon (vanaf 12 personen)
228,- per groep (tot en met 11 personen)
Tijdsduur: 120 minuten

La Casa De Dinero - AR Citygame
Beroof de bank van Madrid. Jij bent nu onderdeel van El Professors bende.  De smartphone navigeert jullie naar boeiende plekken en ondertussen speel je verschillende opdrachten.
Samen met El Professor bereid je de bankoverval voor maar zijn jullie wel het beste team om mee te werken?

No Time To Die - AR Citygame
De AR (Augmented Reality) Citygame ‘No Time To Die’ is een echte wereld gecombineerd met een virtuele wereld. Jij en de andere spelers navigeren door een aangrijpend verhaal terwijl jullie ondertussen
lastige puzzels oplossen. Stap in de MI6 en ontrafel wat er met jullie vriend Skripal is gebeurd.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact