Onze Après Ski Themafeest! Bierpullen, lederhosen, currywurst en schlagermuzik!
Voor een leuk après–ski feestje is écht geen wintersport nodig! De meest gezellige feesten worden in après–ski stijl gevierd en het is dan ook een heel leuk idee voor uw bedrijfsfeest. Iedereen gaat verkleed in lederhosen of Dirndls en krijgt bij binnenkomst natuurlijk een Tirolerhoedje. Uiteraard draait de dj de beste après–ski hits. Sneeuwpoppen, houten chalets en een sneeuwmachine maken de sfeer compleet!

De après ski party bestaat uit een uitgebreid decor met een achtergronddoek van 10x3 meter, een 3D skihut, houten panelen met ski's, opblaasbare sneeuwpoppen en look-a-like dennenbomen. Uiteraard is de entertainer en het bar personeel (Indien mogelijk) geheel in stijl gekleed. De drive-in-show bestaat uit een grote geluidset, DJ-booth en een spetterende lichtshow. Uiteraard mag ook de sneeuwmachine niet ontbreken!

De DJ/ entertainer maakt er één groot feest van met echte schlagers, feestmuziek en natuurlijk uw eigen verzoekjes. Tussendoor word u vermaakt met activiteiten als; langlaufen, spijkerslaan, bierpulschuiven, jodelwedstrijd, tampons lutschen, touwtrekken, platzen Ballon, Schlag Karte, Nutzpflanzen, essen die Zitrone en meer! Uiteraard zijn alle spellen op vrijwillige basis.

Uiteindelijk maakt de DJ er een geweldig feest van en is één ding zeker; jong, oud, man of vrouw.. Iedereen staat op de dansvloer!

  • Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
  • ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kosten € 510 per groep tot 40 personen.
  • ​​​​​​​Vanaf 40 personen berekenen wij € 12,75 per persoon
  • ​​​​​​​Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met Eten en Drinken

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact