Sneeuwmachine, lichtshow en heel veel meer.  
Voor een leuk après ski-feest hoef je écht niet te wachten tot de wintersport! De gezelligste feesten worden in après ski-stijl gevierd en dit is dan ook een buitengewoon goed idee voor (bijvoorbeeld) een bedrijfsfeest. Hup, iedereen in de lederhosen of dirndls en bij binnenkomst een Tirolerhoedje.

Compleet in Apres-Ski stijl  
Beleef Après Ski compleet in stijl. Er is een 3D-skihut en de dj draait de beste hits. Sneeuwpoppen, houten chalets en een sneeuwmachine zorgen voor een sfeerrijk geheel. Look-a-like dennenbomen, houten panelen met ski’s en een enorm achtergronddoek (10x3 meter) maken het helemaal af. Dit uitgebreide decor wordt vervolgens nog eens aangevuld met de entertainer en het barpersoneel, die uiteraard ook in stijl gekleed gaan.

Drive-in show  
Terwijl de sneeuwmachine op stoom begint te raken, maakt de dj er één groot feest van. De pure schlagers worden één voor één gelanceerd, evenals bekende feestmuziek en natuurlijk jullie verzoeknummers. De drive-in show bij Partycentrum Strandheem bestaat uit een grote geluidset, een dj-booth en een spetterende lichtshow. Jong, oud, man of vrouw: iedereen staat op de dansvloer. Een geweldig feest.

Vermakelijke activiteiten
Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zijn er (tussendoor) vermakelijke activiteiten. Langlaufen mag niet ontbreken. Spijkerslaan, bierpulschuiven en de jodelwedstrijd zijn leuke aanvullingen. Tampons Lutschen, Touwtrekken en Platzen Ballon mogen er ook zijn. Schlag Karte, Nutzpflanzen en Essen die Zitrone completeren het activiteitenaanbod. De spellen zijn allemaal op vrijwillige basis. Stuk voor stuk aanraders.

Energieke extra’s
Hier volgt één van de mooiste woorden voor galgje: spijkerbroekhangeninstallatie. Deze gave toevoeging is één van de energie extra’s die we aanbieden. Andere voorbeelden zijn Après Ski Karaoke en Après Ski artiest. Kortom: zelf zingen of iemand anders laten zingen, als alleen een dj niet volstaat. Beleef dit grandioze themafeest bij Partycentrum Strandheem, rese

  • Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
  • ​​​​​​​​​​​​​Kosten € 510 per groep tot 40 personen.
  • ​​​​​​​Vanaf 40 personen berekenen wij € 12,75 per persoon
  • ​​​​​​​Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie m

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact