Smartlappen van Amsterdamse bodem, karaoke en het pure Jordaan-gevoel.
Bij dit themafeest van Partycentrum Strandheem halen we Amsterdam naar hier. Het typisch Amsterdamse themafeest mogen we met recht een aanrader noemen als familiefeest of bedrijfsfeest. Deze feestelijke avond begint met een goede borrel, of in het Mokums ‘Pikketanissie’.

Ouderwets gezellig
De klanken van 020 kleuren de avond. Met onder andere Koos Alberts, Johnny Jordaan en Willeke Alberti is de toon gezet. Tegelijkertijd horen we het aanbod van André Hazes, René Froger en Dries Roelvink. De aanwezigen zingen zomaar luidkeels mee en komen zelf ook aan de beurt als leadzangers. Want natuurlijk voorzien we het Themafeest Amsterdamse Avond van een uitdagende en uitnodigende karaoke-set. Dit belooft dus ouderwets gezellig te worden met allerlei smartlappen.

Themafeest Amsterdamse Avond: Jordaan-gevoel
Dankzij het thematische decor en toepasselijke deuntjes verandert Partycentrum Strandheem in de Jordaan. Het gevoel van de grachten en kroegen die de smalle straatjes begeleiden in het sfeerbeeld. De zelfstandige winkeltjes als aanvulling, evenals een Amsterdamse artiest of lookalike. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van volkszangers Peter Beense en Mick Harren. Of overweeg een geniale vertolking van André Hazes. Strandheem vormt één avond het nieuwe (oude) Amsterdam.

Decor, dj-booth en lichtshow
De Amsterdamse Avond wordt vergezeld van het decor, een dj-booth en een optionele lichtshow. De lichtshow is overigens inbegrepen vanaf 90 personen. Het gaat hier om een truss carré met mooie effecten als rookmachines, spiegelbollen en meer. Daarnaast is er een ervaren entertainer aanwezig die de avond presenteert en begeleidt. Al met al biedt Partycentrum Strandheem de volledige Mokum-ervaring. Bovendien zijn er ook nog meerdere activiteiten op vrijwillige basis te doen.

Oud-Hollandse spelletjes  
Onze geliefde entertainer neemt jullie mee in verschillende Oud-Hollandse spelletjes. Ten eerste Smartlappen Bingo, ten tweede kaartspellen op tafel. Tussendoor of tot slot is het tijd voor de miniworkshop ‘Plat Amsterdams’, té grappig gewoon. Ook zal er een dartbaan aanwezig zijn. Extra activiteiten als spijkerslaan; bierpulschuiven; kipgooien, lassowerpen en een schiettent zijn optioneel bij te boeken. Tot snel bij het themafeest Amsterdamse Avond van Partycentrum Strandheem.

Meer informatie over dit Themafeest:

  • Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
  • ​​​​​​Kosten € 588 per groep tot 42 personen.
  • Vanaf 42 personen berekenen wij € 14,00 per persoon

Bereikbaarheid
Strandheem ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd bij één van onze prachtige zalen.

De leukste themafeesten organiseer je bij Strandheem! contact