Schooluitje

Voor scholen en klassenuitjes hebben wij verschillende programma's, van sportdag tot Paintball hieronder vindt u enkelle voorbeelden. Wij hanteren voor scholen speciale tarieven vraag naar de mogelijkheden!

Olympische spelen

Impressie

Het Olympisch vuur wordt ontstoken in het basis kamp, de vlaggen worden gehesen en de bel klinkt. Vanaf dit moment barst de strijd los om de eeuwige roem van de Olympische spelen van het Noorden.
Wie is de snelste, de sterkste, de meest behendige.

Op een prachtige locatie naast het water bevinden zich 14, Hilarische, spannende, toegankelijke spelen waarop in teams de strijd aangaat. De spellen hebben allemaal iets te maken met de Olympische Spelen of Spelen die we kennen uit de Noordelijke provincies.

Werking

De groep wordt opgedeeld in 2 teams, welke op hun beurt in kleine groepjes andere teams uitdagen op de verschillende onderdelen. Ieder ronde duurt ongeveer 20 minuten. Na iedere ronde worden de scores doorgegeven. De teams kunnen zelf kiezen welke spellen ze doen. Willen ze wat meer structuur, dan kan de spelleiding zorgen voor een teamindeling en een doordraaischema, zo weet iedereen wanneer, op welk onderdeel en tegen wie ze spelen.

Onderdelen: Speerwerpen, Boogschieten, De sloopkogel, Strobaalwerpen, Het gladiatoren gevecht, Slinger eiland, Mega-mini Voetbal, Kogelstoten, Drankvat race, Spijkerslaan, Spijkerbroek hangen, Baksteen tillen

Tarieven en Tijden

Al vanaf € 10,-

 

Schoolpaintball

Onze jonge gasten krijgen net als de volwassenen allerlei verschillende opdrachten.
De kinderen spelen in twee groepjes tegen elkaar in twee verschillend ingerichte paintballvelden waar je je goed kunt verstoppen of juist snel weg kunt rennen, dat maakt het ontzettend spannend en blijft elk spel weer een sportieve uitdaging!

De hiervoor gebruikte kinderpaintballpistolen zijn kindveilig getest. Deze kinderpaintballpistolen schieten minder hard dan die van de volwassenen en gebruiken een kleiner formaat Paintballetje.

Schoolpaintball van 11 tot 16 jaar

Het minimum aantal om te reserveren is 8 kinderen. De kinderen spelen dan samen en hebben altijd de begeleiding van een professionele buitensportinstructeur. Uiteraard voegen we de kinderen die kinderpaintball spelen niet samen met Paintball spelende volwassenen.
Voor de veiligheid krijgen de kinderen een kinderpaintball-masker en natuurlijk ook een camouflagepak.
Wat zit er bij kinderpaintball inbegrepen

  • Paintballmasker
  • Camouflagepak
  • 50 paintballs per kind
  • Ranja en chips
  • Minimaal 8 personen
  • Extra paintballs 100 voor € 7,00
  • gratis toegang tot het recreatie park
  • 2 uren speeltijd

Vraag naar de speciale schooltarieven!

Veiligheid & kwaliteit voor optimaal speelplezier bij Strandheem Adventures in OpendePaintball

Bereikbaarheid.

Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact