Recepties, verjaardagen, bruiloften, personeels, buurt, vereniging, of familiefeesten. Feesten voor jong & oud… in uw eigen sfeer. Strandheem organiseert het graag voor u.

Centraal gelegen op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe! 

De ingredienten van een Feest voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s).

Wij kunnen u meerdere zalen aanbieden met bijvoorbeeld een buiten-terras en welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen.
Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

Uitjes

In onze uitjes vind u een selectie uit ons assortiment, heeft u andere wensen , wij maken het graag voor u op maat en zoals u dat van ons gewend bent, kwaliteit tegen de laagste prijs.

Paintball & Outdoor
 

Bij ons heeft u ook een ruime keuze in outdoor activiteiten, verzorgd onder begeleiding van profesionele instructeurs . U kunt kiezen voor Paintball of voor een sportief outdoor spel zoals de Highlandgames, boogschieten en nog veel meer kijk eens op onze pagina Paintball & Outdoor. 

Dus voor een onvergetelijke dag, feest of evenement zien wij u graag terug bij het Party en Recreatiecentrum Strandheem te Opende.

Wij heten u van harte welkom bij Partycentrum Strandheem

Bereikbaarheid

 

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact