Muziek/Bands en meer

Hieronder vindt u een beschrijving en links van verschillende band's, DJ's en fotografie.

Feestende Saxo Trompettist Folkert-Hans

Niets is deze entertainer te gek! Aan de hand van de sfeer bepaalt  hij zijn nummers, welke altijd een combinatie is van Zang-Saxofoon-Trompet. 
Van instrumentale klassiekers tot echte meezingers. Engels, Nederlands, Friestalig, van Elvis Presley, Candy Dulfer, tot aan Marco Borsato. 
Hierdoor is hij op vele manieren inzetbaar.

Met een 3 uur durende show wordt hij vaak geboekt voor bedrijfsfeesten, bruiloft, kroeg, receptie,
feesttenten of andere gelegenheden.

Partyband Jukeboxband

Jukebox op uw bruiloft, bedrijfsfeest, buurtfeest. Jukebox komt bijna overal, feest groot of klein, maakt niet uit, voldoende stroom en Jukebox zal er zijn.Jukebox is de leukste, gezelligste 4-mans live feestband, de partyband van smoking tot en met feestkleding, speelt voornamelijk in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel en natuurlijk ook op verzoek in de andere provincies; u wilt uitkoop ? ook geen probleem.

Partyband Zizo

Met eigentijdse muziek en toppers van toen van rock&rolll naar jannes ,PARTYBAND ZIZO kan het en doet het. Gebracht door drie overenthousiaste bandleden compleet afgemaakt met een lichtshow brengen wij u een avondvullend programma waarin wij u meenemen op een muzikale reis die voert langs de verschillende stijlen van de muziek. De nieuwste top 40 hits worden met het zelfde gemak afgewisseld met de toppers van evenzoveel jaren geleden wat garant staat voor zowel luister als dans plezier.

Jaren 60 tot nu Downtown

Veelzijdig, feestelijk en geschikt voor ieder feest. Van muziek uit de jaren ’60 tot aan de hits van dit moment. Een fenomenale zangeres met vijf enthousiaste muzikanten aan haar zijde nemen je mee in een wervelende show vol hits anno nu en welbekende klassiekers.  Downtown Live is de band die je zoekt!

DJ de Feest Dokter organiseert jullie feest...Of een deel van jullie feest

Wij kunnen bijvoorbeeld de allerbeste discoshow, juiste band of artiest voor jullie feest boeken. Maar De Feest Dokter doet nog veel meer. Wij helpen jullie bijvoorbeeld aan de mooiste feestlocatie, bedenken een knallende openingsact of zorgen voor het beste licht en geluid voor op het feest.

 

DJ Mud

Muds audio visueel presenteert een aantal shows. 
Met Stappen als toen gaan we terug in de tijd! De muziek van toen.. Die hits met dat Oh Ja! gehalte.. Herinneringen van toen ophalen.. De dj`s van Stappen als toen weten er altijd weer een succes van te maken met de muziek van toen.. Die hits met dat Oh Ja! gehalte.. Herinneringen van toen ophalen..De show kan naar wens opgebouwd worden , zoals bijvoorbeeld Jaren 70 en 80 of jaren 80 en 90 of zelfs jaren 60 en 70. De show kan verder uitgebreid worden met videoschermen en videoclips , uitgebreide lichtshow, extra geluid.

ALLES Entertainment,
.....de naam zegt genoeg! maar voor diegenen die toch iets meer willen weten, geven we graag een uiteenzetting over dit entertainmentbedrijf in de breedste zin van het woord. De werkzaamheden van ALLES Entertainment zijn dusdanig uiteenlopend dat ze niet in één zin te noemen zijn. We organiseren werkelijk ALLES . Van bedrijfsfeest tot winkelopening, van drive-in show tot productpresentatie, van vuurwerkshow tot muziekfestijn, van radiocommercial tot CD presentatie...... Kortom; ALLES op het gebied van Entertainment. Wij creëren uw evenement. Heeft u even geen inspiratie meer, dan kunt u op ons rekenen

Fotografie de bruiloftzuil

De bruiloftzuil is een een digitaal gastenboek voor op een bruiloft. De bruiloftzuil is dé nieuwe en meest originele manier om het bruidspaar te feliciteren! Bij de entree van het huwelijksfeest staat de zuil, waar iedere gast eenvoudig een videoboodschap kan inspreken.

Fotografie Douwsies

U gaat trouwen! Van harte gefeliciteerd! Wij kunnen uw trouwdag voor u vastleggen en daarbij prachtige albums maken.Bij ons kunt u terrecht voor portretfotografie en trouwreportage's. We fotograferen op locatie en in de fotostudio in Leek.

Trouwkoetsen.

Trouwen in een prachtige Orginele Antiek witte Glas Landauer, Open Victoria of een Beierse gesloten koets, het kan allemaal, verzorgd door stalhouderij Poelman te marum.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact